- 13 Ocak 2021
- 308
- 257
- 63

Teşekkürler...
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022
Bu dil desteği resmi bir dil desteği abi lockpick ekibi 1 seneye yakın süre boyunca bu çeviri ile uğraştıPaylaşım için teşekkürler. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Bu oyun için Türkçe dil desteğini bekliyordum. Bildiğim kadarıyla oyunda çok yoğun bir metin kısmı var. Açıkçası Türkçe dil desteği gelecek dendiğinden beri bu paylaşımı bekliyordum. Yamada (resmi olsun olmasın) emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık!
Biliyorum kardeşim. Zaten o yüzden böyle yazdım. 1 yıldır bu resmi yamayı bekliyorum. Yine de bu şekilde teşekkür etmek istedimBu dil desteği resmi bir dil desteği abi lockpick ekibi 1 sene yakın süre boyunca bu çeviri ile uğraştı
oyunu oynuyorum her ne kadar konuşmalar bazen çok ağır gelse de güzel bir oyun kesinlikleBiliyorum kardeşim. Zaten o yüzden böyle yazdım. 1 yıldır bu resmi yamayı bekliyorum. Yine de bu şekilde teşekkür etmek istedim![]()
Ben de çok merak ediyorum. Malum iyi ödüller aldı. Her şeyin özünde böyle ağır metinli oyunlar bazen iyi olabiliyor. Bundan dolayı kesinlikle deneyeceğim. Umarım çok beğenirim ve oyunun içinde kaybolurum. Açıkçası insan bunca zaman Türkçe dil desteğini bekleyince oyun çok iyi olsun istiyoroyunu oynuyorum her ne kadar konuşmalar bazen çok ağır gelse de güzel bir oyun kesinlikle
Bu gece eğer erkenden gelirse zippyshare linklerini paylaşırım. Ayrıca 1fichier sitesinden son hız IDM programı ile indirebilirsiniz.Teşekkürler tekrardan. Trden girebileceğim bir site olsa çok iyi olurdu 1fchier cidden çok yavaş çalışıyor bende opera kullanmama rağmen
İdm ile indirmek için pcye vpn kurmam gerekiyor değil mi ?Bu gece eğer erkenden gelirse zippyshare linklerini paylaşırım. Ayrıca 1fichier sitesinden son hız IDM programı ile indirebilirsiniz.
Hayır normalde gerekmiyor ama VPN açılmayan bazı linkler için gerekli. Örneğin Opera tarayıcı içi VPN açarak 1fichier sitesi linki açılınca isterseniz VPN kapatıp yada kapatmayıp IDM ile o linki indirebilmeniz gerekir.İdm ile indirmek için pcye vpn kurmam gerekiyor değil mi ?
Valla onu denedim de ben beceremedim galiba o yüzden yavaş yavaş indirmek zorunda kaldım az birşey kaldı zaten indi sayılırHayır normalde gerekmiyor ama VPN açılmayan bazı linkler için gerekli. Örneğin Opera tarayıcı içi VPN açarak 1fichier sitesi linki açılınca isterseniz VPN kapatıp yada kapatmayıp IDM ile o linki indirebilmeniz gerekir.
Süpersin, eline sağlıkTÜRKÇE DİL SEÇENEKLİ OYUN VE UPDATE v1.19 EKLENMİŞTİR.
1fichier sitesinden mi bahsediyorsunuz ?Ya bu site yüzünden indirmeler 2 kez tam ortasında hata verip durdu. Birde çok yavaş indiriyor zaten. Keşke daha düzgün bir yere yükleseniz.![]()
evet o siteden bahsediyorum1fichier sitesinden mi bahsediyorsunuz ?
eğer bilgisayarınızda idm programı varsa bu videoyu izleyin son hızda 1fichier sitesinden oyun indirebilirsiniz ama işlemin çalışmama ihtimali de var mesela bende çalışmıyor şanş işi birazdaevet o siteden bahsediyorum
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK