erkan
Kullanıcı
- 10 Şubat 2022
- 22
- 0
- 1

tskkür
Elimde US versiyonu için var ama 1fichier çekmesi ölüm. Şu anda base versiyon dışında hiçbir yerde yok. Merak eden varsa 1fichier'den DLC'yi indirdim. Mediafire'a yükledim.![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 25GB
Diller: English
Paylaşan: DUPLEX & AVB
Çalıştığı Versiyonlar: 7.55
Jdownloader2 üzerinden indirin.
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Eline sağlık![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
tşk![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
TEŞEKKÜRLER![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
hkhjkteşekkürler
O rakamları yanlış yorumluyorsunuz yani o rakam en düşük o sürüm ve üstünde oyun çalışır demek yani 7.55 ve üstü sürüm demektir.Oyun 9.00 da çalışmıyor mu yani post a sadece 7.55 de çalıştığını yazmışsınız
Tamamdır şimdi anladım olayı teşekkür ederim abi o zaman 5.05 yazsa da benim onlarla bir işim yokO rakamları yanlış yorumluyorsunuz yani o rakam en düşük o sürüm ve üstünde oyun çalışır demek yani 7.55 ve üstü sürüm demektir.
Ayrıca eğer siz 9.00 sürümdeyseniz bir daha hiçbir oyun konusunda böyle bir soru sormanıza gerek yok çünkü 9.00 sürüm kırık olan en üst sürüm olduğu için bütün oyunları backportsuz çalıştırır. Aklınızda bulunsun. Ama son zamanlarda 9.60 oyunlar 9.00 sürüme de backport edilmeye başladığı için siz 9.00 yazanları indirip yükleyeceksiniz ve sizin yanında 5.05 - 6.72 - 7.xx yazanlarla bir işiniz yok.
Aynen öyle. Sadece 5.05 değil 6.72 - 7.xx yazsa da yok.Tamamdır şimdi anladım olayı teşekkür ederim abi o zaman 5.05 yazsa da benim onlarla bir işim yok
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK