baybarsturan
Yönetici
- 9 Haziran 2020
- 6,976
- 42,567
- 113

@ BedroZen & Dorukhan

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Maalesef oyun ne PS5 konsol dahili M2 HDD içinde ne de EXT-haricen konsol içine takılan M2 HDD içinde çalışmıyor (ikisini de test ettim) ve dediğiniz gibi sadece harici bağlı USB HDD içinden çalışıyor. Şimdilik bu sorunu çözemediler ama zamanla bunlar yerli yerine oturacaktır. Şimdilik oyunların hangi yollar üzerinde çalıştığını aşağıdaki excel tablosundan takip edebilirsiniz ve bu sayfayı Opera VPN açık olarak açmayı deneyiniz.@baybarsturan hocam merhaba bu oyunu ben m2ssd ye atınca calışmıyor sadece usb üzerinden oynayabiliyorum sizdeki exell de açılmadı geçen denedim ama bu tarz sorunlarla ilgili bi gelişme yok değil mi
Cok teşekkürler abimMaalesef oyun ne PS5 konsol dahili M2 HDD içinde ne de EXT-haricen konsol içine takılan M2 HDD içinde çalışmıyor (ikisini de test ettim) ve dediğiniz gibi sadece harici bağlı USB HDD içinden çalışıyor. Şimdilik bu sorunu çözemediler ama zamanla bunlar yerli yerine oturacaktır. Şimdilik oyunların hangi yollar üzerinde çalıştığını aşağıdaki excel tablosundan takip edebilirsiniz ve bu sayfayı Opera VPN açık olarak açmayı deneyiniz.
![]()
PS5 Compatible Games List
docs.google.com
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK