SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Diablo IV Offline Oynanilabilecek Mi?

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
Merhaba arkadaşlar, bildiğim kadarıyla diablo iv tek başıma oynamamiza müsaade etmiyor. Oyun bir nevi mmorpg olmuş gibi, diablo ii ye yıllarımı verdim. Bu oyunu da heyecanla bekliyorum ancak ps4 hen ile oynayabilecek miyiz emin değilim. Sizin görüşleriniz nelerdir?
666
\m/

onur43

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
16 Eylül 2020
82
29
18
Aynen nasıl offline oynuyabilicezmi

dahaka

Kullanıcı
8 Eylül 2021
190
64
28
Diablo 3 pcde kırılmamıştı yani ps4 için oynama şansımız yüksek

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,788
113
Diablo 3 kırık ps4 konsollar için mevcut çok yüksek ihtimal 4. oyunda gelecektir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

alpalp84

Kullanıcı
18 Mayıs 2021
84
32
18
3. oyun online PC'de hiç bir şekilde oynanmıyor ama PS4 de oynanıyor. Sadece hikaye tabanlı bölümü oynanır zaten.

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılma var, sorun kırılıp kırılmamış olması değil, d2r ve d3, blizzard tarafından offline modu barındıran oyunlar. D4 ise offline modu olmayan bir oyun. Bu șu demek, oyun internete bağlı olarak oynanilmak zorunda. Şuan D4 hikaye modu dahil offline değil. Sizin bahsettiğiniz durum sadece hikaye modunun offline oynanilabilmesine dayanıyor.
Pc üzerindeki crack ile konsolların hiçbir zaman bir alakası olmadı zaten.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,788
113
Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılma var, sorun kırılıp kırılmamış olması değil, d2r ve d3, blizzard tarafından offline modu barındıran oyunlar. D4 ise offline modu olmayan bir oyun. Bu șu demek, oyun internete bağlı olarak oynanilmak zorunda. Şuan D4 hikaye modu dahil offline değil. Sizin bahsettiğiniz durum sadece hikaye modunun offline oynanilabilmesine dayanıyor.
Pc üzerindeki crack ile konsolların hiçbir zaman bir alakası olmadı zaten.
Call of duty modern warfare 2 gibi online bağlantı isteyen backport edilmesi zor oyunları gördük bence hikaye moduyla birlikte backport edilebilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
Call of duty modern warfare 2 gibi online bağlantı isteyen backport edilmesi zor oyunları gördük bence hikaye moduyla birlikte backport edilebilir
İşte bu güzel haber hocam. Zaten aynı firmanin oyunu. 6 hazirana çok kalmadı, artık bekleyip göreceğiz. Umarım bu oyunda mwii gibi backport yer.
Zaten para verdiğin oyunu illa internete bağlanıp oynaman çok çok saçma. Son zamanlarda tüm firmalar buna yöneliyor. D4 kesinlikle bir masterpiece olacak gibi. Bekleyip görelim.

galata0185

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
154
45
28
Oyun Türkçe gelecekmiş birde ps4 için kırılırsa tadından yenmez.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 2TB
Versiyon: 9
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
Kapasite: 850
Versiyon: 7.00
Alım Yılı: 2023

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
Evet oyun resmi olarak Türkçe. Microsoft sagolsun diyebiliriz. Gamepass e gelse gözümü kırpmam ancak 1200 Türk lirası bence hiçbir oyun etmez. 4 5 güne göreceğiz.
Fakat oyun gerçekten mükemmel olmuş. D3 fiyaskosumdan sonra d2r yaramış gibi görünüyor. Tek eleştirim bir tik mmorpg kafasına yönelmesi, oyun buna kesinlikle uygun ancak ben alışkın değilim.
Hype dorukta.

properly92

Kullanıcı
2 Ocak 2021
57
4
8
Uzun zaman geçti fakat diablo için bir gelişme yok. Diğer oyunlardan farklı olarak internet bağlantısı istemesi süreci sıkıntıya sokuyor. Sanırım internetsiz oynamayı tamamen kapatmak daha spesifik bir süreç olduğu için diablo servlerlarını simüle eden fake bir server kurulup bağlantıları oraya yönlendirmek gibi bir yöntem izlenebilir. Burada da o bağlantıyı yönetecek ara bir katman kodlamak gerektiği için iş yine uzuyor. Yapılmayacak şey değil fakat sanırım kimsenin de uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Bu sebeple benim umudum kalmadı pek.

cetinodinson

Kullanıcı
27 Kasım 2022
68
52
18
Uzun zaman geçti fakat diablo için bir gelişme yok. Diğer oyunlardan farklı olarak internet bağlantısı istemesi süreci sıkıntıya sokuyor. Sanırım internetsiz oynamayı tamamen kapatmak daha spesifik bir süreç olduğu için diablo servlerlarını simüle eden fake bir server kurulup bağlantıları oraya yönlendirmek gibi bir yöntem izlenebilir. Burada da o bağlantıyı yönetecek ara bir katman kodlamak gerektiği için iş yine uzuyor. Yapılmayacak şey değil fakat sanırım kimsenin de uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Bu sebeple benim umudum kalmadı pek.
Ne yazikki oyle oldu. Cyber1000 沙威刃 twitterdan ayni sekilde duyurdu. Suan Diablo IV Reflection adinda privarte bir sunucu var ancak devlerin yazdigina gore client server olmadan cok ham, yani bugla dolu. Bypass etmek de ise yaramiyor maalesef. Aktif olarak serveri gelistiriyorlar ancak oynanabilir olmasi bence yillar alacaktir. Konsol clientleri daha farkli calisiyorsa ve gunun birinde kirilabilirse cok guzel olur. Ama ondan da umudum yok acikcasi, scene uzerinde oyunlarla ugrasan pek kimse kalmadi. Yine de cikmadik candan umut kesilmez.

Son düzenleme:

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Şu Oyunun D3 Gibi 4 Player Olarak Arkadaslarinla Offline 4 Kol İle Buyuk Ekranda Oynamak Var Cok Saglam Olur İnsallah Offline Olarak da Cikar.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Diablo 4 Online Tabanli Bir Oyun dur
Ben Oynuyorum Plus Uyelik Gereklidir. Ne Pc de Nede Konsolda İmkansiz dir Offline Olarak Oynaması Blizzard Buna İzin Vermiyor : D

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım