SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 OYUN İSTEK Diablo III tüm dlcler

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
merhabalar diablonun english versiyonu dahi olsa dlc paketleriyle paylaşabilirmisiniz rica etsem hep farklı diller karşımıza çıkıyor rusça olsun ispanyolca olsun size zahmet bildiğiniz varsa paylaşırmısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum abicim...

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
merhabalar diablonun english versiyonu dahi olsa dlc paketleriyle paylaşabilirmisiniz rica etsem hep farklı diller karşımıza çıkıyor rusça olsun ispanyolca olsun size zahmet bildiğiniz varsa paylaşırmısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum abicim...
Diablo III – Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition + DLC - İNGİLİZCE
OYUNU TEST ETTİM 1.25 GÜNCELLEME + EK KARAKTER + DLC DAHİL İNGİLİZCE'DİR.

ice_screenshot_20200626-015553.jpeg

ice_screenshot_20200626-015618.jpeg

:mega:
OYUN - 27.7 GB
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
PASS: vnsharing

:gdrive:
GÜNCELLEME v1.25 - 7.25 GB + NECROMANCER KARAKTER DLC - 128 KB
Gizli içerik

Son düzenleme:

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
baybars abi hızına yetişilmiyor 🤗 çok teşekkürler cansın ❤

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
abi indirme sınırına takıldım update ve diğer dosya indi fakat ana oyunu indiremiyorum bir formulü var mı ya da başka bir torrent link ?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
abi indirme sınırına takıldım update ve diğer dosya indi fakat ana oyunu indiremiyorum bir formulü var mı ya da başka bir torrent link ?
Maalesef çare yok işte diğer bulduklarımız torrent olsun başka link olsun Rusça çıkabilir.
Ama bir tane torrent buldum CUSA kodu versiyonu falan aynı gözüküyor. Bunu bir dene bakalım aynı çıkarsa yani çalışırsa bana haber ver
ben de not alayım.

Ama test ettim torrenti indirme başlamadı yani uğraşmaya değmez mecburen verdiğim linkten indirmek durumundasın.

İstersen sen de dene link bu belki sen denediğinde bağlantı gelir.

Gizli içerik

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
deniyorum abi beklicem bakalım indirebilirsem yazacağım sağolasın ya sana da zahmet veriyorum hakkını helal et :) orjinaldeyken çok oynuyodum cfw ye geçince eng. bulamadım hiç valla o da böyle oldu du bakalım hayırlısı :)

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
@baybarsturan abi şuan geldi magnet girebilirsen bir bak istersen biraz ağır iniyor ama iniyor torrent bağlantısı :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
@baybarsturan abi şuan geldi magnet girebilirsen bir bak istersen biraz ağır iniyor ama iniyor torrent bağlantısı :)
Adı üstünde torrent ve eski bağlantı olduğundan paylaşım sayısı azdır buna yapılabilecek bir şey yok.
Yani sana güncel tracker eklemeyi göstersem de sonuç değişmez bu oyunda. İnsin de bir şekilde yavaş olsun boşver. :)

Tabi torrent den hangi dil çıkacak bakalım bilemiyorum. Bana da haber verirsin.

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
Adı üstünde torrent ve eski bağlantı olduğundan paylaşım sayısı azdır buna yapılabilecek bir şey yok.
Yani sana güncel tracker eklemeyi göstersem de sonuç değişmez bu oyunda. İnsin de bir şekilde yavaş olsun boşver. :)
hahaha aynen vallahi abi haklısın büyük zulüm ama insin daha arşivden silmem tövbe :) ama bu kadar kült bir oyunun piyasada hala olmaması çok garip geliyor bana sağolasın uğraştın ettin yine de bizler için hakkın ödenmez abicim saygılar...

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
hahaha aynen vallahi abi haklısın büyük zulüm ama insin daha arşivden silmem tövbe :) ama bu kadar kült bir oyunun piyasada hala olmaması çok garip geliyor bana sağolasın uğraştın ettin yine de bizler için hakkın ödenmez abicim saygılar...
Aslında ana oyunu o megaya yüklü olan linkleri jdownloader 2 ile kolayca indirebileceğini biliyorsun değil mi?

darksmoke

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
71
22
8
Aslında ana oyunu o megaya yüklü olan linkleri jdownloader 2 ile kolayca indirebileceğini biliyorsun değil mi?
abi benim en büyük sıkıntım mac kullanıyor olmam :) geçen hani paylaştığın ps4 de ki oyunları harddiske atma yöntemi neden olmuyormuş biliyormusun bilgisayardan dolayı exfat yapıyorum ps4 exfat olarak görmüyor nasıl işse ps4 den biçimlendirme yaptım sorun çözüldü 2 saat onla uğraştım meğersem kolaymış mac le işi çözmek bazen gerçekten sinir bozucu şimdi mega downloader buldum onu yükledim onu da açmadı windiowsda olsam şimdiye bitirmiştim işi :) sıkıntı sıkıntı üstüne ama şu jdownloaderla indirmeyi deneyeyim yine

Beyaz

Kullanıcı
27 Ocak 2021
53
17
8

R-Rpt

Kullanıcı
16 Mart 2021
132
59
28
Teşekkürler, akşam indireceğim inşallah linkler sağlamdır çok teşekkürler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 6TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5600x
Ram: 32gb
HDD: Samsung 980pro ssd
Ekran Kartı: RTX 3060Ti
İşletim Sistemi: 11
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: 360
Kapasite: 1TB
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2020

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28
DLC İNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN ÖYLE BİŞEY ALIYORUM
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

R-Rpt

Kullanıcı
16 Mart 2021
132
59
28
drive olan linkler inmiyor malesef :\

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 6TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5600x
Ram: 32gb
HDD: Samsung 980pro ssd
Ekran Kartı: RTX 3060Ti
İşletim Sistemi: 11
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: 360
Kapasite: 1TB
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2020
  • Beğen
Tepkiler: KSR

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28
drive dan indirme sorunu olan arkadaşlar çözümü buldum internette araştırın.
Google Drive Kota Aşıldı Hatası Çözümü - Google Drive Kota Sorunu Çözümü [GÜNCEL]
yazın bende 2. seçenek çözdü indiriyorum şuanda.

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28
tşkler

Son düzenleme:

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28
bu oyun yüklüyken internete bağlanıp oynayabilirmiyim 5.05 kullanıyorum.

odinyeper

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
175
30
28

KSR

Kullanıcı
28 Mart 2021
6
1
3
Selamlar malesef update dosyasi indirilemiyor.... alternatif link varsa paylaşır misiniz

fatdoc

Kullanıcı
1 Mart 2021
61
14
8

husozb

Kullanıcı
14 Ocak 2022
73
0
6
teşekkürler

jashua

Kullanıcı
18 Aralık 2020
128
8
18
teşekkürler

hakankaan

Kullanıcı
26 Haziran 2021
17
0
1
teşekkürler

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım