- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,490
- 113

Tşk
Ekli dosyayı görüntüle 454
6.72
6.72 versiyon konsollar Oyun + Update dosyasını yükleyerek son güncelleme ile oyunu oynayabilirler.
6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
6.72
UPDATE v1.??
? GB
[Gizli içerik]
5.05 Fix ?
6.72
6.72 versiyon konsollar Oyun + Update dosyasını yükleyerek son güncelleme ile oyunu oynayabilirler.
6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
6.72
UPDATE v1.??
? GB
[Gizli içerik]
Fixe gerek yok zaten oyun 5.05 fixlidir yani direk çalışır.5.05 Fix ?
Teşekkürler başka bir siteden indirmiştim burda yok iken Fix olmadan çalışmadı sildim burdan indirip yükledim sorunsuz . Dangerous driving içinde Fix dosyası paylaşırsanız sevinirim.Fixe gerek yok zaten oyun 5.05 fixlidir yani direk çalışır.
Dangerous Driving oyunu henüz paylaşılmadı diye biliyorum ama yoksa paylaşan oldu mu? bilemiyorum ben paylaşmamışım.Teşekkürler başka bir siteden indirmiştim burda yok iken Fix olmadan çalışmadı sildim burdan indirip yükledim sorunsuz . Dangerous driving içinde Fix dosyası paylaşırsanız sevinirim.
Dangerous Driving oyunu henüz paylaşılmadı diye biliyorum ama yoksa paylaşan oldu mu? bilemiyorum ben paylaşmamışım.![]()
Evet benim baktığım kaynak daha paylaşmamış muhtemelen yarın paylaşır. Ben senin linkinden indirip senin için 5.05 fixini yapayım.Dangerous.Driving.PS4-DUPLEX CUSA13942.pkg.rar
uptobox.com
Oyun linki var ama Fix yok : )
İndirdim. 5.05 Fixini yaptım. Test ettim çalışıyor. İyi oyunlar.Dangerous.Driving.PS4-DUPLEX CUSA13942.pkg.rar
uptobox.com
Oyun linki var ama Fix yok : )
Link tıklayınca mega açılıyor tic daysgone olarak çıkıyor??İndirdim. 5.05 Fixini yaptım. Test ettim çalışıyor. İyi oyunlar.
[Gizli içerik][Gizli içerik]
Düzelttim. Tekrar dene.Link tıklayınca mega açılıyor tic daysgone olarak çıkıyor??
Çok teşekkür ederimDüzelttim. Tekrar dene.![]()
Oyun açıldı çok sağol ellerine sağlık.Bu arada NBA de açılmıyor bilgin varmı acaba ?Düzelttim. Tekrar dene.![]()
EA oyunlarında backport işlemi işe yaramıyor onlar için eboot müdahalesi ile offset değişikliği gerkli ama tabi kodları bilmeden yapamayız. Yine de bakayım hangi NBA oyununu soruyorsun?Oyun açıldı çok sağol ellerine sağlık.Bu arada NBA de açılmıyor bilgin varmı acaba ?
Evet farkettim anlattığın şekilde ayrı bir güvenlik sistemi hakim diye düşündüm NBA 2k 20 icin bir Fix vardı denedim ama olmadı aslında 6.72 ye geçmek lazım ancak çok stabil değil zannediyorum şu an Tekrardan teşekkür ederimEA oyunlarında backport işlemi işe yaramıyor onlar için eboot müdahalesi ile offset değişikliği gerkli ama tabi kodları bilmeden yapamayız. Yine de bakayım hangi NBA oyununu soruyorsun?
There is no need any 5.05 backport fix because game is working directly and I tested it up to game main screen.thanks is it running 100% at 5.05? Has anyone tested the game in version 5.05?
tsk
6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
5.05 FİX ADIMLARIOYUN 5.05 FIX YAPILARAK PAYLAŞILMIŞ. YANİ OYUN 5.05 KONSOLLARDA DA DİREK ÇALIŞIR.
tşk
5.05 KONSOLLARDA DA DİREK ÇALIŞIR. DAHİLİ FİXLİDİR.
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
KURULUM SIRASI - SETUP ORDER6.72 KONSOLLAR 1 SIRALAMASINDA KURUN
5.05 KONSOLLAR 1 SIRALAMASINDA KURUN
tsk
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
tşk
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
tşkler
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
tşkler
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
tşk
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.00
5.19 GB
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK