drustone
Kullanıcı
- 5 Ekim 2020
- 19
- 6
- 3

Bug'lar ne alemde bilen var mı?
İlk mesajda PASSWORD yazan yere bakınız.Şifre nedir usta
şimdi kontrol ettim linkler çalışıyor 1 2 saat sonra tekrar deneyin yine olmazsa vpn ile deneyin düzeltme: evet güncelleme linkleri kırılmış ben sadece oyun linkini kontrol etmiştimTamam teşekkür ederim gördüm ama linkler silinmiş üzüldüm
Tamam teşekkür ederim gördüm ama linkler silinmiş üzüldüm
Maalesef kaçırmışsınız. Linkler 1 ay hiç kimse indirmez ise zippyshare tarafından otomatik siliniyor buna ben de çok sinir oluyorum ama maalesef yapacak bir şey yok. Demek son 30 gün kimse bu dosyaları indirmemiş ve silinmiş. Ben de üzüldüm. Daha önce indirip imkanı olanlar tekrar upload edebilir ama kolay iş değil 49 GB dosyadan bahsediyoruz. Kısmet artık.şimdi kontrol ettim linkler çalışıyor 1 2 saat sonra tekrar deneyin yine olmazsa vpn ile deneyin düzeltme: evet güncelleme linkleri kırılmış ben sadece oyun linkini kontrol etmiştim
eywTest ve bilgilendirme için teşekkürler. İsteğin de gerçekleşmiş oldu o zaman.
9.00 sürüm kullanan bir arkadaş da deneyip sonucu yazar ise konuda bu durumu belirtebilirim.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK