ELVIRuS
Kullanıcı
- 7 Kasım 2020
- 52
- 13
- 8

Teşekkür ederim
@ELVIRuS Haziran - Temmuz - Ağustos - Eylül - Ekim Bu ay bir gelişme olacak mı kardeşim?Teşekkür ederim
TeşekkürlerTeşekkürler. Eline sağlık kardeşim.
Üyelerimiz pek okumayı sevmediği için konuda yazılandan fark etmeyebilirler. Maalesef bu oyun 5.05 konsollarda backport ile çalışmamaktadır. Maalesef bunu hem Cyber denemiş ve bu bilgiyi vermiş hem de bizzat ben kendim 5.05 backport yaparak test ettim ve dendiği gibi 5.05 konsollarda oyun açılışında CE (34878 sanırım) hata kodu vermektedir. Yani oyun 6.72 ve üstünde çalışmaktadır.
Belki gelecekte bu oyun için 5.05 çalışan bir backport yapmayı denerler diyeceğim ama oyun çıkalı çok oldu ve biraz unutuldu gibi yani kısmet.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK