SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 GÜNCELLEME CİHAZIM YAZILIM HATASI VERİYOR AÇILMIYOR

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Merhabalar slim 1tb 9.0 sürüm konsolum var fakat goldhen den kırarken bi Anda kapandı ve böyle kaldı gelen ekrandan format mı atmamı tavsiye edersiniz yoksa başka bir şey mi çünkü cihazını kesinlikle orijinale döndürmek istemiyorum umarım bi yolu vardır herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8
Merhaba. Ps4ü yeniden başlatmayı denedinizmi? Burdan değil,kapatın ve tekrar açın. Eğer bununla sorun düzelmezse,9.00 sürümünü yeniden yüklemeniz gerekecek.

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Merhaba. Ps4ü yeniden başlatmayı denedinizmi? Burdan değil,kapatın ve tekrar açın. Eğer bununla sorun düzelmezse,9.00 sürümünü yeniden yüklemeniz gerekecek.
Maalesef kapatıp açtım sürekli bu ekranlarda döngüye giriyor içindeki oyunlardan bazıları silinmiyor ve kendi kendine oyunlar güncelleme almaya başlamıştı açıkçası sıfırlayınca cihaz orijinale dönmüyorsa sıfırlayabilirim ama nasıl olduğunu bilmiyorum

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8
Maalesef kapatıp açtım sürekli bu ekranlarda döngüye giriyor içindeki oyunlardan bazıları silinmiyor ve kendi kendine oyunlar güncelleme almaya başlamıştı açıkçası sıfırlayınca cihaz orijinale dönmüyorsa sıfırlayabilirim ama nasıl olduğunu bilmiyorum
Silinmiyor derken neyi kastettiniz anlamadım tam olarak.Hayır,ben usb ile yeniden 9.00 sürümünü yüklemeyi söylemiştim. Bu durumda oyunlar da silinecek,fakat 9.00 sürüm olduğu için yeniden jailbreak yapıp,indire biliceksiniz

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Silinmiyor derken neyi kastettiniz anlamadım tam olarak.Hayır,ben usb ile yeniden 9.00 sürümünü yüklemeyi söylemiştim. Bu durumda oyunlar da silinecek,fakat 9.00 sürüm olduğu için yeniden jailbreak yapıp,indire biliceksiniz
Ya oyunları kendi kendine güncellemeye ve eskiden yüklediğim oyunlar da silinmeme sorunu alıyordum zaten silme seçeneği yoktu komple format atmamı mı tavsiye edersiniz

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
@Candiamond En mantıklısı 9.0 versiyonu güncelleme yolu ile tekrar kurmak yerine cihazın içindeki hdd yi çıkartın ve Pc aracılığı ile formatlayın. (Başka Hdd de takabilirsiniz)

Daha sonrasında Recovery Firmware 9.0 versiyonu indirin ve usb ye atın.

HDD yi PS4 e takın, Usb yi de takın ve çalıştırın.

PS4 hdd yi tekrardan formatlayacak ve usb aracılığı ile sistemi kurun.

Bu sırada bütün işlemler bitene kadar cihazın fişini vs çekmeyin.

Baştan kurulum olduğundan bir şey olucagindan değil ama her ihtimale karşı PS4 ün bağlı olduğu wi-fi yi geçici süre en azından işlemler bitene kadar devre dışı bırakın.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8
@Candiamond En mantıklısı 9.0 versiyonu güncelleme yolu ile tekrar kurmak yerine cihazın içindeki hdd yi çıkartın ve Pc aracılığı ile formatlayın. (Başka Hdd de takabilirsiniz)

Daha sonrasında Recovery Firmware 9.0 versiyonu indirin ve usb ye atın.

HDD yi PS4 e takın, Usb yi de takın ve çalıştırın.

PS4 hdd yi tekrardan formatlayacak ve usb aracılığı ile sistemi kurun.

Bu sırada bütün işlemler bitene kadar cihazın fişini vs çekmeyin.

Baştan kurulum olduğundan bir şey olucagindan değil ama her ihtimale karşı PS4 ün bağlı olduğu wi-fi yi geçici süre en azından işlemler bitene kadar devre dışı bırakın.
Bence hiç mantıklı değil,çünki hiç yapmayan birisi hard diski çıkarırken istemeden ps4-e zarar vere bilir. En iyisi 9.00 sürümü yeniden kurmak.

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8
Bilgisayar alım satımı yapıyorum hdd çıkarmam önemli değil de gerisini nasıl yapacağımı açıkçası çok anlamadım herhangi bir video vs var mı acaba
Gerek de yok zaten,hard diski bilgisayara takıp formatlamadan firmware-ni yeniden yüklemek yeterli bence. Yine de siz bilirsiniz. Usbden kurulumu vidyodakı kardeş detaylıca anlatıyor,işinize yarayabilir.

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
Bence hiç mantıklı değil,çünki hiç yapmayan birisi hard diski çıkarırken istemeden ps4-e zarar vere bilir. En iyisi 9.00 sürümü yeniden kurmak.
Katılmıyorum. Tam sıfırdan kurulum kesin çözüm olmakla birlikte Youtube'da binlerce PS4 hdd değiştirme videosu var.

Acele etmeden neyi nereden aldigini bilip ona göre geri takarsa hiç bir sorunla karsilasmaz.

Hadi diyelim çok unutkan birisi telefon ile videoya çeker videodan bakar ki buna ihtiyacı olacağını hiç sanmam alt tarafı kapak açıp toplamda 5 vida cikarticak.

Sistem yazılımı üstüne yeniden kurması 3-5 gün sonra aynı hatayı vermesine neden olabilir.

Oyunları silememe ve güncelleme alması hatasınida gideremez.

Belli ki oynamaması gereken bir ayarla oynamış. Kendimden biliyorum 9.0 ilk kırıldığı zamanlarda yapmadığım, girmedigim şey yoktu web browseri dahi silmiştim.

Defalarca sistem yazılımını üstüne kurdum ve sonuç alamamıştım.

HDD formatlayip tekrardan takarak ya da başka bir hdd takarak Recovery Firmware 9.0 kurarak bütün hatalardan %100 kurtulur.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Eğer sizinle wp den gibi bi yerden görüşme şansımız varsa yapayım herhangi bir şey yapmadan siz ordan müdahale edersiniz size uyarsa. Sıfırdan kurulum bana da mantıklı geldi.

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
@Murad049 yardımcı olacak mısınız acaba 😂😊

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8

Murad049

Kullanıcı
3 Ağustos 2022
92
9
8
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım