- 8 Temmuz 2020
- 974
- 1,090
- 93

Ben sözlerimi geri alıyorum @Scofield@Desperado @yhanova Arkadaşlar sizler nasıl konuşuyorsunuz böyle? Başka yabancı siteler de böyle durumlar da oluyor onlara da böyle tepki veriyor musunuz? Mesajı beğenme ve mesaj yazma zorunluluğu sizin de üye olduğunuz başka bir türk forum sitesinde de var, oraya bunları yazacak cesaretiniz yok mu? Alternatif olarak takıldığınız o türk sitesi olmasa idi bunları buraya yazamazdınız. Üstelik küstah bir şekilde yöneticiliğimi sorguluyorsunuz, oysa ki benim kadar insan kazanmaya çalışan bir tane bile yönetici yok, tek yanlışta adamı sınırsız banlıyorlar. Belki de böyle olmadığım için bu sözleri bana layık görüyorsunuz.
Yazdığınız bu mesajları sizlere yakıştıramadım arkadaşlar. Her konuya bakıp yetişemiyorum herkes elinden geleni yapıp paylaşım yapıyor, benim uploader'im yok, olsa idi böyle karmaşıklıklar olmazdı.
Belki unuttunuz ama benim sağlık sorunlarım da vardı, nelerden fedakarlık yaptığımı bilseniz utanırdınız. Aslında daha çok şey yazardım da gücüm yok. Canınız sağ olsun.
Hayırlı Cumalar.
Senin yerin kendi adıma bende ayrı burayı da fazla sahiplendik ondan di sitemim
ve bu şekilde konu kirliliğinden rahatsız olduğumu belirtmek istemiştim tekrar kusura bakma