SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN Call of Duty Vanguard Ps4 Fw 9.00 Pkg Download

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
974
1,090
93
@Desperado @yhanova Arkadaşlar sizler nasıl konuşuyorsunuz böyle? Başka yabancı siteler de böyle durumlar da oluyor onlara da böyle tepki veriyor musunuz? Mesajı beğenme ve mesaj yazma zorunluluğu sizin de üye olduğunuz başka bir türk forum sitesinde de var, oraya bunları yazacak cesaretiniz yok mu? Alternatif olarak takıldığınız o türk sitesi olmasa idi bunları buraya yazamazdınız. Üstelik küstah bir şekilde yöneticiliğimi sorguluyorsunuz, oysa ki benim kadar insan kazanmaya çalışan bir tane bile yönetici yok, tek yanlışta adamı sınırsız banlıyorlar. Belki de böyle olmadığım için bu sözleri bana layık görüyorsunuz.
Yazdığınız bu mesajları sizlere yakıştıramadım arkadaşlar. Her konuya bakıp yetişemiyorum herkes elinden geleni yapıp paylaşım yapıyor, benim uploader'im yok, olsa idi böyle karmaşıklıklar olmazdı.
Belki unuttunuz ama benim sağlık sorunlarım da vardı, nelerden fedakarlık yaptığımı bilseniz utanırdınız. Aslında daha çok şey yazardım da gücüm yok. Canınız sağ olsun.

Hayırlı Cumalar.
Ben sözlerimi geri alıyorum @Scofield
Senin yerin kendi adıma bende ayrı burayı da fazla sahiplendik ondan di sitemim

ve bu şekilde konu kirliliğinden rahatsız olduğumu belirtmek istemiştim tekrar kusura bakma

najeebnss

Kullanıcı
27 Eylül 2020
29
21
3
thx

najeebnss

Kullanıcı
27 Eylül 2020
29
21
3
thx

yanki061

Kullanıcı
25 Aralık 2021
8
0
1
teşekkürler

beratta55

Kullanıcı
27 Aralık 2020
87
9
8
tşk

beratta55

Kullanıcı
27 Aralık 2020
87
9
8
TSK

DsAvg

Kullanıcı
15 Ocak 2022
98
16
8
editt..

aynı konuda defalarca açıldığından ve ilk konu benim olmasına rağmen fazla açılan konulara göz yumulmasına son derece karşıyım forum kuraları dışıdır. bundan sonra paylaşım yapmıyorum!! konularım silinebilir. forum yönetimi bana göre vasat! hiç kimse kusura kalmasın.. forum kurucuları dışında!! teşekkürler

omrbsr

Kullanıcı
10 Ocak 2022
14
0
1

omrbsr

Kullanıcı
10 Ocak 2022
14
0
1
teşekkürler

theguardian

Kullanıcı
27 Nisan 2022
61
1
8
teşekkürler

joneboye6

Kullanıcı
5 Kasım 2022
31
0
6
tsk

jackgrealish1010

Kullanıcı
10 Kasım 2022
21
0
1
teşekkürler

joneboye6

Kullanıcı
5 Kasım 2022
31
0
6
tsk

volkangokhan

Kullanıcı
19 Mayıs 2021
93
3
8
tesekkurtler

germignon1974

Kullanıcı
6 Kasım 2023
6
0
1
mrci beaucoup

shine100

Kullanıcı
19 Aralık 2021
32
1
8
sağol dostum

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım