Ekli dosyayı görüntüle 3219
Ekli dosyayı görüntüle 3202
ARKADAŞLAR
HERKESİN 
YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM VE HERKESE İYİ PAZARLAR DİLİYORUM KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM...
Dil Kodu
Voice Languages :English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish
S
creen Languages:English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish
Oyun Kodu
CUSA29092- EUR
İçerik Kodu
Call.of.Duty.Vanguard.PS4-DUPLEX
Çalıştığı Versiyon Kodu
[5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55 - [8.03 - 8.52 - 9.00 ]
OYUNU TEST ETTİK SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR 2.SAYFADA OYUN İÇİ RESİMLER EKLENDİ ...
Ekli dosyayı görüntüle 3225
ANA OYUN+UPDATE V1.08+DLC+FİX
Thank @DUPLEX
Thank @CY1BK
ÇIKTI
Call.of.Duty.Vanguard.PS4-DUPLEX
Size: 72.60 GB
Ekli dosyayı görüntüle 3232
Ekli dosyayı görüntüle 3203
Ekli dosyayı görüntüle 3230
ARKDAŞLAR
CUSA29092- EUR
----ÇIKTI----
Thank @DUPLEX Thank @CY1BK
OYUN FİX 5.05 DE TESTİ YAPILMIŞTIR DİĞERLERİNİDE SİZ YAPINIZ YORUMA YAZINIZ BURDA BAŞLIĞA EKLEYELİM
Game + Update 1.08 + DLC
Game : Lets – : [Gizli içerik] Size: 22.44 GB
Update 1.08 : [Gizli içerik] Size 25.43 GB
DLC : Lets – : [Gizli içerik] Size: 26.89 GB
Update 1.08 (Fix 5.05/6.72/7.02/7.55) - 25.45 GB
[Gizli içerik]
Game + Update 1.08 + DLC
TIKLA İNDİR
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Operadan vpn açarak indiriniz ayrı ayrı link
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
ARKADAŞLAR CY1BK NIN NOTUNU'DA EKLİYORUM AMA DENEYEREK ANLİCAZ AMA İLERDE TAM SORUNSUZ FİXDE MUTALAKA EKLENECEKTİR YİNEDE OYUNU FİXLİ OYNAYANLAR CİHAZ SÜRÜMÜNÜ YAZARAK OYUNU TEST EDİP YAZARLARSA KONUYA MESAJ OLARAK DİĞER ARKADAŞLKARA YARDIMCI OLURUZ HERKESE KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM..
İŞTE CY1BK NIN OYUN FİXİ İÇİN YAZDIĞI NOT
Herkesi uyarayım, oyun her konsolda çalışmıyor ve neden çalışmadığına dair bir açıklamam yok, tek bildiğim bazı ps4'lerin tüm varlıkları yüklemeyeceği ve sonsuz bir varlık yüklemesinde kalacağı, bu da bir şey yüklemeye çalışırken yazılım kilitlenmesine neden oluyor Aksi takdirde, çözüp çözmeyeceğini görmek için kendi ps4'ümü biçimlendirmeye bile çalıştım ama boşuna.
Benim için oyun herhangi bir mod yüklemiyor (Şaşırtıcı bir şekilde kampanya çalışıyor, ana menüden çıkarken donuyor ama yine de ilerlemeyi kaydediyor), aynı ince konsoldaki diğerleri için gayet iyi çalışıyor. Belki bunu yayınladıktan sonra birileri sorunu çözer ama fikirlerim tükendi. Oh btw lisansların gerekli olduğunu düşünmüyorum en azından onlara ihtiyacım yoktu, ama yine de lol dahil ediyorum. sonunda özgürüm...
Ekli dosyayı görüntüle 3217Ekli dosyayı görüntüle 3213
Ekli dosyayı görüntüle 3221
Yıllardır dünya şimdiye kadar görülen en büyük ve en ölümcül savaşa katlandı, ancak 2. Dünya Savaşı'nın seyri nihayet değişiyor.
Şimdi işi bitirmek ve savaşı seyrini sonsuza dek değiştirmek için seçilmiş birkaç insan yükselişe geçmeli.
Eleştirmenlerin beğenisini kazanan Call of Duty serisi, Call of Duty: Vanguard ile oyuncular, 2. Dünya Savaşı kahramanlarının ve onları bir araya getiren kader olaylarının gözünden küresel savaşı deneyimleyecek. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Vanguard, dünyanın en büyük tehdidiyle yüzleşmek, savaşın kaderini değiştirmek amacıyla günümüzde özel kuvvetler muharebesi olarak bilinen, farklı ülkelerden gelmiş, farklı geçmişlere sahip bir grup askerin yer aldığı ilgi çekici bir hikâye sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 3224
Teşekkürler @DUPLEX
Bu sürümle birlikte gelen 11 pkg'yi yüklediğinizden emin olun. Tek oyunculu kampanya, çok oyunculu ve zombileri içeren tüm modlara erişmek istiyorsanız 9 "DLC" nin tümü zorunludur (evet, yerel ağda ve / veya botlara karşı bile oynayabildiğinizden emin olduk)
Oyun “Çevrimiçi Hizmetlere Bağlanma” da sıkışmış görünüyorsa endişelenmeyin ya zaman aşımını bekleyin ya da circle ile iptal edin ve ardından “çevrimdışı mod” u seçin.
Oh! İsteğe bağlı doku akışı teknolojisinin çalıştığından da emin olduğumuzdan bahsettik mi? (açıkçası, ps4'ünüzün HD dokuları indirmek için internet bağlantısına ihtiyacı var, ancak psn'ye gerek yok)
Birlikte verilen v1.08 güncellemesi de zorunludur