elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 2784Dil Kodu
Ekli dosyayı görüntüle 2756
Ekli dosyayı görüntüle 2757Ekli dosyayı görüntüle 2760Ekli dosyayı görüntüle 2752
Ekli dosyayı görüntüle 2761
Ekli dosyayı görüntüle 2790
Call of Duty Black Ops Cold War, Soğuk Savaş’ı anlatıyor ve 1980’lerin başında geçiyor. Hikayesi, CIA görevlisi Russell Adler’in, ABD’yi devirmek ve güç dengesini Sovyetler Birliği tarafına çevirmek olduğu iddia edilen bir Sovyet casusu olan Perseus’u kovalamasını anlatıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2765
Voice:English, French (France), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)
Screen Languages:English, French (Canada), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)
Oyun Kodu
CUSA15010 - US
İçerik Kodu
UP0002-CUSA15010_00-CODCWTHEGAME0001
Çalıştığı Versiyon Kodu
5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55 - 8.03 - 8.52 - 9.00
ANA OYUN
UPDATE
FİX 5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55
DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BEN HERGÜN ÖĞLEN 3' DEN SABAH 7.30 KADAR UYANIĞIM SÜREKLİ OYUN GÜNCELLİYORUM FİX LER EKLİYORUM SİZLERE EN HIZLI ŞEKİLDE OYUNLARINIZI SORUNSUZ OYNAMANIZ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM FİXLİ OYUNLARI ÖNCE KENDİM TEST EDİP ÖYLE YAYINLIYORUM ALTARNATİFLİ LİNKLERLE PAYLAŞIMLARIMI İNDİRENLER BİLİR HİÇ BİRİNİ EKSİK BIRAKMADIM EN İYİ ŞEKİLDE SUNDUM ÇOK ŞÜKÜR.... SİZLERE POST GÖNDERİLDİ BU KONU HAKKINDA KONUDAN HABERDAR OLMANIZ İÇİN SEVGİLİ ADMİNİMİZDE SAOLSUN BENİ KIRMADI KAPAK HAZIRLADI SİZLER BEKLEMEDEN DİREK ULAŞASINIZ DİYE BİLİYORSUNUZ SAYFALARIM ÖZEL PROGRAMLARLA GÖRSELİ VE ANLATIMI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYIP ÖYLE SUNUYORUM SONUÇTA BİRKERE YAPILIYOR VE BAŞTAN SAĞMA YAPMAK İSTEMİYORUM.. FİXLERİ VE UPLOADLARI BİZ YAPMIYORUZ SONUÇTA UPLOAD EDİLDİĞİ AN KONUYA EKLENECEKTİR LİNKLER VE FİXLER DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BEKLEMEDEN DİREK BURDA YAYINLAMAYA ÇALIŞIYORUZ BEN HAZIRDA BEKLETTİM DİREK LİNK KOYMAK KALDI GERİYE OYUN 100GB YAKIN SONUÇTA ...
LÜTFEN BEKLEMEDE VE KONUYU TAKİPTE KALINIZ.......
ANLAYIŞINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜREDERİZ..
not:call of duty vanguard ilede aynı anda yayınlayabiliriz lütfen sabırla bekleyiniz...
Model: pro
CUH Kodu: 7016b
Kapasite:
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
CUH Kodu: 7016b
Kapasite:
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: