PS4 OYUN İSTEK Call Of Duty Modern Warfare 3

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
oyun bildiğiniz üzere 11 kasım da çıkış yaptı pkg dosyası ne zaman gelir bilen birisi varsa bilgilendirebilir mi ne zaman kırılıcak ?

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
Cyber bu oyunla hala uğraşıyor (günlerdir) ama campaign yani story kısmını çalıştırmada başarılı olamamış (daha bugün twewt attı). Şimdilik oyun içi haritalarda kapışma kısmı oynanabiliyormuş diye biliyorum. Eğer story kısmını da başarırsa yakında paylaşır.

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
anladım, çok teşekkürler :):

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
Cyber bu oyunla hala uğraşıyor (günlerdir) ama campaign yani story kısmını çalıştırmada başarılı olamamış (daha bugün twewt attı). Şimdilik oyun içi haritalarda kapışma kısmı oynanabiliyormuş diye biliyorum. Eğer story kısmını da başarırsa yakında paylaşır.
Cyber bir tweet paylaşmış sanırım yine ama cod ile alakalı mı tam anlayamadım ama attığı tweet olumsuz bir şey umut yok çevrimiçi olmadan başlatılamıcak falan yazmışta cod ile alakalı mı acaba

demirim31

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
477
451
63
8-10.saatlik.bir.oyun.için.200.gb.indirilir.mi...çok.sevmek.gerek

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
Cyber bir tweet paylaşmış sanırım yine ama cod ile alakalı mı tam anlayamadım ama attığı tweet olumsuz bir şey umut yok çevrimiçi olmadan başlatılamıcak falan yazmışta cod ile alakalı mı acaba
Evet, son tweet-x'inde de yapamadığını yazmış yani etkin bir save dosyası ile de denemiş ama olmamış ve COD fonksiyonlarını çözebilecek biri olmadığı sürece yani yardım almadığı sürece kendisinin yapamayacağını düşündüğünü yazmış.

Ama genelde Cyber hep bu şekilde olmayacakmış gibi önce bir buhran yaratıp daha sonra yine ben hallettim gibi çoşarak bir sürü oyun paylaşmıştı. Yani oyun ve backportlarla kendi kendine kapışmayı seven bir kişiliği var. Bakalım bu sefer bu oyunu halledebilecek mi hep beraber önümüzdeki günlerde göreceğiz.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
cyber bir tweet - x paylaşmış jocover giriş fonksiyonunu buldu diye olumlu bir gelişme midir bu acaba ?

demirim31

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
477
451
63

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
cyber bir tweet - x paylaşmış jocover giriş fonksiyonunu buldu diye olumlu bir gelişme midir bu acaba ?
Evet, oyun için bir umut var ama jocover'ın çözüm ürettiği oturum açmayı atlatabilecek olan fonksiyon, oyun story'sinden bile büyük boyutlu ve bunu patch etmek/yamalamak çok çılgınca olur diyor. Takip edenler de işte sen yaparsın edersin diye gaz veriyorlar Cyber'a ve Cyber bunu da eninde sonunda halleder gibime geliyor.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
Yarım saat mi.... Bizim hız 15 nerden baksan gerçi nerden bakarsan bak günler sürer 🤣🤣🤣
İnternet hızı 1 Gbps olunca (120-125 Mb/sn download hızı) 20-25 dakikada inebiliyor.
Tabi 1fichier için premium indirme de olunca son hız indirebiliyorsunuz yada alldebrid gibi çoklu sitelerden hızlı indirme hesabı alınabilir.
Konsola yüklemesi de aynı hızda olur ben PS4 içine SSD HDD taktım ve bilgisayardan network kablosu üzerinden 125 Mb/sn hızında konsola oyunu gönderebiliyorum.

demirim31

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
477
451
63
üstadım.bizim.buraya.da.sende.ki.hızdan.biraz.yollasan.ne.kadar.güzel.olurdu:)

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
hadi hayırlı olsun cyber kırmayı başardığını yazmış test edilmesi kalmış yakında gelir gibi oyun, şüküürr :):

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18

demirim31

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
477
451
63

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
ne kadar süre alır acaba tahmini
Bilmek mümkün değil tabi ama bunun gibi bir kaç oyunda daha aynen bu şekilde sorunlar yaşanmıştı ve öncekileri 2 haftayı bulmadan çözmüştü. Bakalım bunu ne zaman çözecek. Cyber karakter olarak kendini göstermeyi ve rekabeti seviyor yani kendi karakteri ile yarışıyor. Genelde her 2-3 günde bir yaşadığı sorunları paylaşıyor sonra gün geliyor yine hallettim diye övünüyor. Sanırım yine aynısı olacaktır. Bekleyip görelim. :) Kendine ait Caturday (Saturday değil) diye bir günü bile var kendi kendine bulup isim koyduğu. 🙃 İşte paylaşınca yine bir Caturday oyunu diye paylaşıyor. İşte "Cyber tatili" oyun demek istiyor.

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
cyber demin paylaşım yapmış ve böyle yazmış Beni durdurabilecek hiçbir duvar yok, hiçbir zaman var olmadı ve bunu yapan bir oyun da olmayacak, yeteneğimin sınırı yok inşAllah yakındır artık kırması oyunu

Dedim ya işte klasik Cyber. Bu davranış şeklinin aynısını önceki oyunlarda da yaptı yani bizler alıştık artık. Cyber kendi başarısını özellikle göstermeyi seviyor ve bunu hep yapıyor. Çok yakında yaptım oldu da diyecektir. :)

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
1 haftayı geçti hatta 2 hafta olucak nerdeyse ama cod mw3 halen daha yok, acaba hiç kıramama gibi bir ihtimali var mı bu oyunu Cyber'in ?

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,156
113
1 haftayı geçti hatta 2 hafta olucak nerdeyse ama cod mw3 halen daha yok, acaba hiç kıramama gibi bir ihtimali var mı bu oyunu Cyber'in ?
Öncelikle sabırlı olmalısınız. Sonra tabi ki bu oyunun kırık konsollarda çalışmama ihtimali var. Bu ve başka bir sürü oyun içinde aynı şey geçerlidir.
Ama Cyber genelde yapacağını düşündüğü oyunları hep bu şekilde uğraşa uğraşa yapar yani geçmişte böyle 1 ay kadar beklediğimiz de oldu çünkü Cyber oyunları backport yapmakta uzman ama online bağlantı isteyen oyunlarda onun tanıdığı başka arkadaşları onun için bu sorunu çözüyorlar yada çözmeye çalışıyorlar ve sonra cyber backport yapıyor. Bu oyunda bu durumda yani muhtemelen başka bir arkadaşı bu sorunu çözecek ki sonra cyeber backport yapsın. Yani yakında halleder diye tahmin ediyorum ama olmaz ise bu ilk olur. Sabırlı olunuz. Kısmetinizde var ise oynarsınız.

SicParvisMagna

Kullanıcı
9 Aralık 2022
109
19
18
Öncelikle sabırlı olmalısınız. Sonra tabi ki bu oyunun kırık konsollarda çalışmama ihtimali var. Bu ve başka bir sürü oyun içinde aynı şey geçerlidir.
Ama Cyber genelde yapacağını düşündüğü oyunları hep bu şekilde uğraşa uğraşa yapar yani geçmişte böyle 1 ay kadar beklediğimiz de oldu çünkü Cyber oyunları backport yapmakta uzman ama online bağlantı isteyen oyunlarda onun tanıdığı başka arkadaşları onun için bu sorunu çözüyorlar yada çözmeye çalışıyorlar ve sonra cyber backport yapıyor. Bu oyunda bu durumda yani muhtemelen başka bir arkadaşı bu sorunu çözecek ki sonra cyeber backport yapsın. Yani yakında halleder diye tahmin ediyorum ama olmaz ise bu ilk olur. Sabırlı olunuz. Kısmetinizde var ise oynarsınız.
Baybars bey, Cyber şöyle tweet atmış

left cod uploading but there was a short circuit on the christmas tree so it all went to shit. thats another few hours cuz my upload is slow af ; yani Morina yüklemeyi bıraktım ama Noel ağacında kısa devre oldu ve her şey olumsuza sardı. yüklemem yavaş olduğundan birkaç saat daha var diye.
Sanırım oyunu yayınlayacak bir kaç saat içinde gerçekten sizin dediğiniz gibi oldu ( ::
bakalım

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım