oceans32
Kullanıcı
- 9 Ocak 2021
- 39
- 1
- 8

teşekkürler
CUSA23827 için indirilmesi gereken dosyalar bunlar.@Scofield
@baybarsturan
şuanda oyunu QİWİ ile indiriyorum.ama oyunun tamamı 100 gb iken QİWİ dosyalarında eksik var.peki hangi dosyalar eksik?ona göre olmayan dosyaları mega'dan indirelim.
Muhtemelen 25 MB'lık (oyunu çalıştırma simgesini ana ekrana ekleyen) ana oyun dosyasını yüklememiş olabilirsiniz.CUSA23827 kodlu oyunu yükleyip çalıştıran varmı acaba campain 1 ve 2 yi multiplayer ve update dosyasını kuruyorum kurulum hazır diyor fakat indirilenler sekmesine tıkladığında uygulama bulunamadı diyor bir türlü çözemedim çözen varsa anlatabilir mi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK