pinogino
Kullanıcı
- 5 Temmuz 2022
- 26
- 3
- 3

Grazie mille
Evet dediğin gibi chapter select den seçip recruitte bitirip çıktımChapter select bölümunden mi yaptın abi ?
Bölüme baştan başlayıp oyun zorluğunu bi tık düşürün, 2019 cod oyununda benim de başıma gelmişti.bende (CE-34878-0) hatası verdi oyunun (current mission : alone ) bölümüne gelince bu hatayı verip oyundan attıyor. ne yapmam gerekir..
Evet abi sorunun çözümü bu emre abi müsaitse konuya eklerse çok iyi olurBölüme baştan başlayıp oyun zorluğunu bi tık düşürün, 2019 cod oyununda benim de başıma gelmişti.
Bende bu forumun üyesiyim oyun çalıştı mı diye yorumlara bakıyorum doğru söyleyen adama "yanlış bilgi veriyorsun" diyorsun diğer insanlarda cevap gelmediği için senin söylediğinin doğru olduğunu düşünüp yanlış yönlendiriliyorlar. Ne yani sen yanlış bir şey söyleyince kimse düzeltmeyecek mi? Yanlış bilgi verdiğini farkettim düzeltmek istedim illaki yazan adam mı fark edip cevap verecek?Birincisi size neoluyor cevabı yazan kişi siz değilsiniz 2incsi texture streaming off diye bir yazı göremiyorum yazılan konuda... şuan siz belirtmişsiniz doğrusunu biliyor iseniz yazında herkez faydalansın bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşsaydınız 3üncüsü uslubün çok yalnış açıkcası yazdıklarına kırıldım ben konuyu yazan kişi ile konuştum zaten.... yapmayın arkadaşlar böyle emri vaki cümleler hiç hoş değil
Herkesin sorunları var, benim demek istediğim emin olmadığın bir konuda " Verdiğin bilgi yanlış" "interneti açman lazım" demek yerine en azından "bende böyle oldu" diyebilirsin. Sakin ol boşu boşuna ortamı geriyorsun.Tamam var dediyse vardır zaten ben ona bozulmadım kendisi yazssaydı bizde zaten yapardık ben oyunu oynamadım sadece test ettım kapadım benim sorunum kendisine verilen bir cevap değildi ki ordan yazımı etiketlemiş neyse zaten bissürü sorunlarım var ailesel birde bunu kafaya takmayım kendısınden bıraz hosgörü görmek ısterdım neyse iyi forumlar size..
Evet, doğru. Campaing kısmına girmeden Ayarlardan Texture Streaming: OFF yapıp campaign girdikten sonra internete bağlanmaya çalışırken sürekli X'e basarsanız "Go Offline" seçeneği çıkıyor, oyunun hiç bir yerinde internete bağlanmak zorunda değilsiniz.O ayar var şuan oyunda değilim nerede olduğunu unuttum ama ben kapadım 5.05 kullanıyorum internetim bağlı değil hızlıca x o yapınca offline oynayabiliyorum
Arkadaşlar konuyu uzatmayalım lütfen mahmut abi zaten zor bir dönemden geçiyor şuan ufacık şeyler için kalp kırıp tartışma ortamı yaratmayalımBende bu forumun üyesiyim oyun çalıştı mı diye yorumlara bakıyorum doğru söyleyen adama "yanlış bilgi veriyorsun" diyorsun diğer insanlarda cevap gelmediği için senin söylediğinin doğru olduğunu düşünüp yanlış yönlendiriliyorlar. Ne yani sen yanlış bir şey söyleyince kimse düzeltmeyecek mi? Yanlış bilgi verdiğini farkettim düzeltmek istedim illaki yazan adam mı fark edip cevap verecek?
Çok eskiden bir muhabbetden dolayı yine cevap yazmıştım mesajına sanki sana hakaret ediyorlar gibi garip tepkiler veriyorsun...
Herkesin sorunları var, benim demek istediğim emin olmadığın bir konuda " Verdiğin bilgi yanlış" "interneti açman lazım" demek yerine en azından "bende böyle oldu" diyebilirsin. Sakin ol boşu boşuna ortamı geriyorsun.
Evet, doğru. Campaing kısmına girmeden Ayarlardan Texture Streaming: OFF yapıp campaign girdikten sonra internete bağlanmaya çalışırken sürekli X'e basarsanız "Go Offline" seçeneği çıkıyor, oyunun hiç bir yerinde internete bağlanmak zorunda değilsiniz.
Ne hatası verdi internetsiz oynanabiliyor oyunmerhaba arkadaşlar ben oyunu kurdum int acilmasi lazimiş
gunceleme yapmiyor hata verdi ama oyun guncelmesi yapiyor ben kapatım ne yapmam lazim ofline sectim halde acilmiyor
oyunu acmak icin int baglantisi gerekiyor dediler ben interneti actimda oyun guncelemesi geliyorNe hatası verdi internetsiz oynanabiliyor oyun
Hayır doğru değil 105 gb civarı olması gerekiyor önce 25mblık dosyayı sonra 50 gblık olanı ve sonrada dlcleri kurmanız gerekiyoroyun yuklendinde boyutu 52,82 gb gozukuyor bu dogru mu
Oyunun üzerine gelip bilgi kısmından boyutun ne kadar olduğunu söyleyebilirmisiniz ?Bende new game dediğimde install campaign ve sonrasında PlayStation Network'e giriş yapın diyor.
Bende 114,9 gb yazıyordu.Oyunun üzerine gelip bilgi kısmından boyutun ne kadar olduğunu söyleyebilirmisiniz ?
Ekkentiler kısmının resmini atabilirmisiniz yüksek ihtimal bir dlcyi kurmayı unuttunuzBende 114,9 gb yazıyordu.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK