mindhunterrr
Kullanıcı
- 21 Aralık 2021
- 163
- 7
- 18

teşekkürler elinize emeğinize sağlık
tskArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Hangi görevdesin abi ?Oyunun 2/3'ü bittikten sonra görev ortasında 34878 hatası verdi sadece bende mi oluyor bu hata
Alone görevindeyim,tam tunele girdim öldüm attı oyuna bir daha girmeyi denedim aynı hataHangi görevdesin abi ?
Sende bir hata yok abi aynı görevde bende de oyun çöküyor 2 3 kere denedim ama yine attı sanırım tek çözüm chapter select kısmından görevi tekrar seçip ölmeden bitirmeye çalışmakAlone görevindeyim,tam tunele girdim öldüm attı oyuna bir daha girmeyi denedim aynı hata
İşe yarıyorsa denerim gerçekçi zorluk dediğin budurSende bir hata yok abi aynı görevde bende de oyun çöküyor 2 3 kere denedim ama yine attı sanırım tek çözüm chapter select kısmından görevi tekrar seçip ölmeden bitirmeye çalışmak
Kendim denemedim ama sanırım şuanlık tek çözümde bu gibi duruyor denemek gerekİşe yarıyorsa denerim gerçekçi zorluk dediğin budur![]()
Campaing kısmına girmeden Ayarlardan Texture Streaming: OFF yapınca internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsun.Verdiğin bilgi yalnış zaten fotoğraf çektiğin yere kadar doğru sürekli spamlarsan buraya kadar geliyor new game champain seçeneği ne geldinmi oyuna giriş yapmaz internet i açman lazım 50kez denedim ne zaman İnterneti açtım ozaman oyunu oynamaya başladım yani belki siz 9.00 kullanıyor sunuz sizde farklı olabilir ben 5.05 de durum böyle bende sıkıntı yok internet de açık oynuyorum birşey farketmiyor yani..
Not:bu arada sıralamaya göre yüklemenizede gerek yok komple hepsini install all yapın veya sırasız eksiksiz yükleyin yine çalışıyor sıralama ya takılmayın yani..
Birincisi size neoluyor cevabı yazan kişi siz değilsiniz 2incsi texture streaming off diye bir yazı göremiyorum yazılan konuda... şuan siz belirtmişsiniz doğrusunu biliyor iseniz yazında herkez faydalansın bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşsaydınız 3üncüsü uslubün çok yalnış açıkcası yazdıklarına kırıldım ben konuyu yazan kişi ile konuştum zaten.... yapmayın arkadaşlar böyle emri vaki cümleler hiç hoş değilCampaing kısmına girmeden Ayarlardan Texture Streaming: OFF yapınca internet bağlantısına ihtiyaç duymuyorsun.
Emin olmadığın konular hakkında "verdiğin bilgi yanlış" gibisinden cümleler kurmamanı tavsiye ederim, insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Goldhen 2.4.4 PS4 6.72'de hiç internete bağlanmadan test ettim hiç bir sorun yok oyunda.
Denedim recruit zorluğa aldım tünelden sonra öldüm ama sıkıntı çıkarmadıKendim denemedim ama sanırım şuanlık tek çözümde bu gibi duruyor denemek gerek
O ayar var şuan oyunda değilim nerede olduğunu unuttum ama ben kapadım 5.05 kullanıyorum internetim bağlı değil hızlıca x o yapınca offline oynayabiliyorumBirincisi size neoluyor cevabı yazan kişi siz değilsiniz 2incsi texture streaming off diye bir yazı göremiyorum yazılan konuda... şuan siz belirtmişsiniz doğrusunu biliyor iseniz yazında herkez faydalansın bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşsaydınız 3üncüsü uslubün çok yalnış açıkcası yazdıklarına kırıldım ben konuyu yazan kişi ile konuştum zaten.... yapmayın arkadaşlar böyle emri vaki cümleler hiç hoş değil
Tamam var dediyse vardır zaten ben ona bozulmadım kendisi yazssaydı bizde zaten yapardık ben oyunu oynamadım sadece test ettım kapadım benim sorunum kendisine verilen bir cevap değildi ki ordan yazımı etiketlemiş neyse zaten bissürü sorunlarım var ailesel birde bunu kafaya takmayım kendısınden bıraz hosgörü görmek ısterdım neyse iyi forumlar size..O ayar var şuan oyunda değilim nerede olduğunu unuttum ama ben kapadım 5.05 kullanıyorum internetim bağlı değil hızlıca x o yapınca offline oynayabiliyorum
Anlıyorum allah yardımcın olsun gerilmeye gerek yok hepimiz birbirimize yardım için buradayızTamam var dediyse vardır zaten ben ona bozulmadım kendisi yazssaydı bizde zaten yapardık ben oyunu oynamadım sadece test ettım kapadım benim sorunum kendisine verilen bir cevap değildi ki ordan yazımı etiketlemiş neyse zaten bissürü sorunlarım var ailesel birde bunu kafaya takmayım kendısınden bıraz hosgörü görmek ısterdım neyse iyi forumlar size..
Chapter select bölümunden mi yaptın abi ?Denedim recruit zorluğa aldım tünelden sonra öldüm ama sıkıntı çıkarmadı
25 mblık dosyayı kurdunuz mu ?merhaba ben oyunu kurdum ama ana menude oyun cıkmadi ne yapmam lazım
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK