oceans32
Kullanıcı
- 9 Ocak 2021
- 39
- 1
- 8

Oyunu kurarken ps4 ce-30002-5 hatası alıyorum çözümünü bilen varmı acaba
tşkler
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
oyun 9.00 sürüm konsolda sıkıntısız şekilde çalışıyor.linklerden 2 tanesi vpn ile indi ve geriye kalanlar normal indi.kurulum için verilen resimde 2. ve 3. sıra tekrar edilmiş,siz bunlardan sadece birini kurmalısınız.yani ilk olarak 25 mb oyun dosyası ve sonrasında 51 gb'lık güncelleme dosyasını kurun.geriye kalanları da ya listedeki gibi yada rastgele ama hepsini mutlaka kurmalısınız.ayarlara girip grafik ayarlarının en üstündeki texture streaming ayarını off konumuna getirin işlem tamamdır.bu oyun 2019 yılında çıkan modern warfare oyunundaki gibi internet bağlantısı istiyor ama x tuşu ile offline seçeneğini seçerseniz oyunun hikaye bölümü açılır.başka sorun yaşayan olursada yardımcı olmaya çalışırım |
TeşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
şu yazıya bakın PS4 PKG OYUN - Call of Duty: Modern Warfare 2 PS4 Oyun Çıktı ! - CUSA34029 + Backport 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00Oyunu oynarken cihazda internetin açık olması gerekli deniyor doğrumu acaba böyle bir durum
EvetSadece hikaye modunu oynayabiliriz degilmi bilen arkadaş varsa söylerse sevinirim
kurulumsıralamsı nasıl OYUN + UPDATE 2.08 BACKPORT + ALL DLC belirtilmiş rardan böyle çıkmadı
Verdiğin bilgi yalnış zaten fotoğraf çektiğin yere kadar doğru sürekli spamlarsan buraya kadar geliyor new game champain seçeneği ne geldinmi oyuna giriş yapmaz internet i açman lazım 50kez denedim ne zaman İnterneti açtım ozaman oyunu oynamaya başladım yani belki siz 9.00 kullanıyor sunuz sizde farklı olabilir ben 5.05 de durum böyle bende sıkıntı yok internet de açık oynuyorum birşey farketmiyor yani..Oyunu deneme fırsatım oldu arkadaşlar oyun açılırken tek bir hata ile karşılaşmadım cihaz sürümüm 9.0 oyun internetsiz bir şekilde çalışıyor ne kadar çok online girin desede sürekli x spamlarsanız offline gir seçeneği geliyor cihazınızı internete bağlamanıza gerek yoktur foruma yükleyen arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum hepinize iyi oyunlarEkli dosyayı görüntüle 9845
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK