14serhat14
Kullanıcı
- 26 Ocak 2022
- 106
- 9
- 18

teşekkürler
thanksArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
ThanksArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
tşkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Oyunu kurdum ama acilmadi bi bakayim buraya belki bi yerde hata yaptim
TSKArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ben resimdeki gibi kurdum, sadece 2 ve 3 numaralı maddeler aynı ona takılmayıp o sıra ile devam ediniz sorunsuz çalışıyoroyun içinden çıkan dosyalarının doğru kurulum sırasını verecek biri var mı?verilmiş olana yanlış denildi ama doğru sıralama verilmemiş.
tüm pkg dosyalarını kurdunuz mu sırasıylaCihazım. 6.72 oyunu yükledim böyle sorun veriyor oyun açılmıyor
Evet acaba site sayfası golhen mi olması lazımdıtüm pkg dosyalarını kurdunuz mu sırasıyla
hangi goldheni kullanıyorsunuz ?Evet acaba site sayfası golhen mi olması lazımdı
Golhen değildir kullandığım site golhenli site yaptım oldu tşk ederim oyun sorunsuz açılıyorhangi goldheni kullanıyorsunuz ?
Önce 25 mb lık oyun dosyasını, sonra 50 gb lık güncelleme dosyasını yükledikten sonra DLC dosyalarının tümünü arka arkaya yükle DLC dosyalarında sıranın bir önemi yokoyun içinden çıkan dosyalarının doğru kurulum sırasını verecek biri var mı?verilmiş olana yanlış denildi ama doğru sıralama verilmemiş.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK