WERQ
Kullanıcı
- 14 Ocak 2022
- 58
- 2
- 8

teşekkürler
TeşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
hadi hayırlısı..savaş başlasın artıkYav sen nasıl Bir kralsın teşekkürler![]()
yanlışım vesaire yoktu abi istersen emre abiye sor söyledim ona mega linklerini de yakalıyor mega linklerini silip indirdim en azından bende öyle oldu yaniBenim indirdiğim linkde direk zippyshare mega felan çıkmadı 97.54gb megafelan yakalamıyor yalnışınız var
ne kusuru sıkıntı yok bilginiz olsun dedim sadece ortada kusurluk bir durum yokböyle bigilerin paylasiltigini bilmiyordum kusura bakma
linklerin olduğu sayfada en üstte mega seçeneği de var ama mega kota koymuş ondan dolayı bir süre sonra indirme duruyor.yanlışım vesaire yoktu abi istersen emre abiye sor söyledim ona mega linklerini de yakalıyor mega linklerini silip indirdim en azından bende öyle oldu yani
evet doğru ama benim bahsettiğim bambaşka bir konuydu jdownloader ile konudaki linki kopyalayınca hem zippyshare linklerini hem de mega linklerini görüyordu bende mega linklerini sildim olay bu yanilinklerin olduğu sayfada en üstte mega seçeneği de var ama mega kota koymuş ondan dolayı bir süre sonra indirme duruyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK