- 10 Temmuz 2020
- 142
- 60
- 28

Çok teşekkürler
hangi versiyon var sendeArkadaşlar Internet baglantisina gerek yok arkadaş da yazmis simdi yükledim calisiyor sorunsuz sadece her onliene bagla dediginde iptal diyorsun sonra ofline sekmesi cikanca ona basarak girebiliyorsunuz simdiden emegi gecenlerin elleri dert görmesin en yakın zamanda türkce yama da gelir ins
Hocam toplam boyut kaç gb acaba yanlışlık olmasını istemiyorum cok büyük cünkü korkuttu valla.120,80 + 73,30 gözüküyor bende amaArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
toplam boyut 97,54 gb ama nedense jdownloader 2 programı mega linkini de ekliyor mega linklerini elle silip öyle başlatın indirmeyiHocam toplam boyut kaç gb acaba yanlışlık olmasını istemiyorum cok büyük cünkü korkuttu valla.120,80 + 73,30 gözüküyor bende ama
Hocam jdownloader da 2 link çıkıyor biri zippyshare diğeri zippyshare + mega. Meganın oldugundan megayı çıkarıp geri kalan iki linki de mi indiricem simdi çok karmaşık geldi ya niyeyse.toplam boyut 94 gb ama nedense jdownloader 2 programı mega linkini de ekliyor mega linklerini elle silip öyle başlatın indirmeyi
Megayı çıkardım 73,30 gb + 23,26 gb geldi 96,36 geldi böylesi doğrudur sanırım.toplam boyut 97,54 gb ama nedense jdownloader 2 programı mega linkini de ekliyor mega linklerini elle silip öyle başlatın indirmeyi
tam 97,54 gb olması gerekiyor sanırım yanlışlıkla zippyshare linklerinden de çıkarttınızMegayı çıkardım 73,30 gb + 23,26 gb geldi 96,36 geldi böylesi doğrudur sanırım.
9,0 varhangi versiyon var sende
hesabınıza konsol ve pc bilgilerinizi eklenmenizi tavsiye ederim https://www.playstationhaber.com/konu/hesabiniza-konsol-ve-pc-bilgilerinizi-ekleyin.3821/9,0 var
böyle bigilerin paylasiltigini bilmiyordum kusura bakmahesabınıza konsol ve pc bilgilerinizi eklenmenizi tavsiye ederim https://www.playstationhaber.com/konu/hesabiniza-konsol-ve-pc-bilgilerinizi-ekleyin.3821/
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK