vendo232
Kullanıcı
- 11 Kasım 2022
- 7
- 1
- 3

thank you
Eline emeğine saglıkArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
oyun aslında backport edildi ama cyber bazı sıkıntılar yaşıyordu illaki gelecektirArkadaşlar bu oyun ne zaman link paylaşım yapılır... Uzun zaman oldu hala link bekleniyor diyor... Sanırım bu oyun çıkmayacak gibi gorunuyor...
Kankam yüksek ihtimal oyun hazır bile.Sadece cyber paylaşmak için doğru zamanı bekliyodur diye düşünüyorum veya kendi sıkıntıları vardır.Sıkıntılarını halledince gelir link.Arkadaşlar bu oyun ne zaman link paylaşım yapılır... Uzun zaman oldu hala link bekleniyor diyor... Sanırım bu oyun çıkmayacak gibi gorunuyor...
Oyun linki ekli görünüyorMalum siteye linkler düştü 5.05 versiyona kadar kırılmış ekleyin de arkadaşlarda nasiplensin....
indsirmeye başladım bugün erkenden deneyebilirsem yazarım arkadaşlar..Oyun sanırsam zorunlu internet ile giriş istiyor gibi görünüyor bakalım daha detaylı açıklama gelir umarım
Deneyip tekrardan yanıtlarsanız çok minnettar olurum bende indiriyorum bakalımindsirmeye başladım bugün erkenden deneyebilirsem yazarım arkadaşlar..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK