- 20 Temmuz 2022
- 106
- 28
- 28

Gençler, linkler neden gecikti? Kürekte sorun mu var?
Oyunu kıran geliştirici muhtemelen bazı engellere takıldı. Yaptığı iş hiç kolay değil, hele ki cod oyunları ile uğraşmak ama bunu da yapacaktır. Bizler yine de sabırla bekleyelim.Gençler, linkler neden gecikti? Kürekte sorun mu var?
tesekküerlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Makinasında sorunlar var yeniden kurulum yapıp gerekli programları çalıştırmaya çalışıyor baya sinirli bu günlerdeGaliba oyunda bir sorun var bir süre gelmeyecek gibi görünüyor son attığı mesajlara bakılırsa (Twitter)
12 gün oldu bi haber var mı reisArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Bekliyoruz kardeşim. Süreç baya uzadı ama işin ustası olan Cyber bunun da üstesinden gelecektir.12 gün oldu bi haber var mı reis
thanksFriends, it was shared by Cyber in the past days that the game was running on broken consoles. Considering that he is using 5.07 console, it seems that he did a backport as well. As a result, we are waiting for him to upload the game and add the links. Note that it will take a few hours or a few days.
hala beklemedeyiz hocam kısa bir hikaye olsa da başyapıt niteliğindedir şahsi fikrimce umarım yakın zamanda çıkar.Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı geçtiğimiz günler de Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
arkadaşlar ekte belirttiğim bi konuşma geçmiş çok mükemmel olmayan ingilizcemle ben oyunu halletiklerini anladım ama tam tersi bi anlamda olabilir ama tahminimce adam cybera kırman imkansız tarzı bisey demis cyberda kırdım bile tarzı bisey demistir.Yani insallah boyledir ingilizcesi iyi olan arkadaslar net acıklama yapabilsin diye (ayrıca diger arkadaslarda konusmayı gorsun diye) veriyorum ss i.(cok bos konustum biraz kusura bakmayınArkadaşlar oyun linkleri ne zaman paylaşım yapılacak bilgisi olan var mı
Sonuç itibari bu oyunu backport ettiğini biliyoruz. Geçmiş mesajlarında da birkaç sorun olduğundan bahsetmişti ama bence bu sorunları da çözmüştür sadece paylaşmak için doğru zamanı bekliyordur. Herkesin sabırla beklemesi gerekiyor. Çıktığı an sitemizde olacaktır.arkadaşlar ekte belirttiğim bi konuşma geçmiş çok mükemmel olmayan ingilizcemle ben oyunu halletiklerini anladım ama tam tersi bi anlamda olabilir ama tahminimce adam cybera kırman imkansız tarzı bisey demis cyberda kırdım bile tarzı bisey demistir.Yani insallah boyledir ingilizcesi iyi olan arkadaslar net acıklama yapabilsin diye (ayrıca diger arkadaslarda konusmayı gorsun diye) veriyorum ss i.(cok bos konustum biraz kusura bakmayınEkli dosyayı görüntüle 9767)
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK