beratiks
Kullanıcı
- 7 Mart 2022
- 8
- 0
- 1

çok teşekkür ederim
Hangi linkten indirdiniz ? hatta mümkünse pcden bir resim alıp pkg dosyalarını gösterebilirmisiniz ayrıca konsol sürümünüz nediroyunu indirip kurdum ama açılmıyor nasıl yapıcam
Tüm dosyaları tek tek kurdunuz mu dlc dosyalarının eksiksiz kurulması gerekiyor9.00 - Dublex sürümünü ind,irip kurdum
Bir eksiklik var ki oyun açılmıyor yüksek ihtimalle konsolda oyun bilgisi kısmına gelip kurulu eklentiler kısmını iyice kontrol edin resim atabilirseniz daha iyi olurEvet kurdum
Bir eksiklik var ki oyun açılmıyor yüksek ihtimalle konsolda oyun bilgisi kısmına gelip kurulu eklentiler kısmını iyice kontrol edin resim atabilirseniz daha iyi olur
yok sadece hikaye yiindiripkurdum şimdionlınenı da indirip kuracam ama yine olmayacak büyük ihtimal nasıl yapıcam anlamadımSiz sanırım lan kısmına ya da online kısmına girmişsiniz yüksek ihtimal sadece hikaye modu çalışıyor birebir indirip denemedğim için bilemiyorum
Önceden de demiştim zaten tüm dlclerin hepsini kurmanız gerekliydi neyse sorun çözülmüş gerisi önemli değilonline zombi modsunu indirip kurdum daha sonra lisanların kurdum açıldı
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK