- 10 Aralık 2021
- 92
- 3
- 8

TEŞEKKÜRLER
Ben de bu bölümde değil ama ilk bölümde takılmışım uçan arabaya binerken aynı şekilde. Oyunu(türkçe yamalı) tamamen silip baştan yamasız temiz kurulum yapıp geçebildim ve yamasız bitirdim. Benim şansıma ilk bölümdü ve oyuna baştan başladım, siz tekrar kurduktan sonra o bölüme ya da son kayıt noktasına baştan başlayarak geçebilirsiniz.Arkadaşlar bu bölümde oyun buga giriyor 4 tane kapsülü topladım en sonuncusunu yerleştirip kapı açılması gerekiyor ama kapı açılmıyor ortada bir ağaç olması gerekiyordu son kapsülü getirdiğimde ağaç yerinde yok yamayı kaldırdım normal 1.5 update yaptım yine olmadı başına gelen varmi nasıl geçebilirim yada bana save dosyasını atabilecek varmi
Onuda yaptım olmadı sildim komple yamasiz kurdum kayıtları duruyordu yinede olmadı tekrar baştan başlamakta istemiyorumBen de bu bölümde değil ama ilk bölümde takılmışım uçan arabaya binerken aynı şekilde. Oyunu(türkçe yamalı) tamamen silip baştan yamasız temiz kurulum yapıp geçebildim ve yamasız bitirdim. Benim şansıma ilk bölümdü ve oyuna baştan başladım, siz tekrar kurduktan sonra o bölüme ya da son kayıt noktasına baştan başlayarak geçebilirsiniz.
Bende sonuç bu şekilde olumlu olmuştu belki de baştan bsşlamak gereklidirOnuda yaptım olmadı sildim komple yamasiz kurdum kayıtları duruyordu yinede olmadı tekrar baştan başlamakta istemiyorum
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK