skrmnc3
Kullanıcı
- 27 Şubat 2023
- 2
- 0
- 1

teşekkürler
Keşke Türkçe yama olsa 5.10 sürümüne çıkmış ama linkler kırık hiçbiryerde yok olan yamada da senkron hatası var ben şuan son çıkan V8.00 olan son çıkan Dawn of Ragnarök ü yükledim tüm dlcler ile birlikte malüm oyunda yön bulma bölümleri geçmek için Türkçe olması şart keşke yapılsa Emre kardeşim yapar yaparsasevigili Scofield tek umudumuz sen aldın. lütfen yardımcı ol... Assasings creed Walhalla severek oynadığım bir oyun oyunun sayenizde oynayanlardım. o kadar hevesli idim ki ilk turu ingilizce olarak oynadım. sonradan TR yama çıktı keyfim daha da katlandı. ama DLC beklemeye başladık. onu da sayenizde bulduk özellikle Down of Ragnarok.versiyon 6.01 (CUSA18522) tabiki TR yama yok zaten bir tur TR yamalı oynadığım için direk DLC den başladım. amaaaaa artık bir tur daha atmak istiyorum ve malesef TR yama yok ve bulmacalar video izleyerek çözülüyor o kadar ingilizce nerdeeee... TR yama bekliyoruz ve hala yok PC ciler TR yamalı oynuyorlar ama PS4 için yeni versiyon TR yama yok .... hem bak 7.0 update de çıktı hadi onu TR ye çevirin de şu oyunun son versiyonunu çalıştıralım. ya dilerseniz yeniden yayınlayın vallaha onu da indiririm yeterki TR altyazı olsun. bir destek atın noolur. bu versyon (USA18522) TR yama yada yeni versiyon gerekirse PKG'yi yeniden indrelim de TR olsun lütfen.
Tr yamayla ilgili herhangi olumlu bişey varmı?sevigili Scofield tek umudumuz sen aldın. lütfen yardımcı ol... Assasings creed Walhalla severek oynadığım bir oyun oyunun sayenizde oynayanlardım. o kadar hevesli idim ki ilk turu ingilizce olarak oynadım. sonradan TR yama çıktı keyfim daha da katlandı. ama DLC beklemeye başladık. onu da sayenizde bulduk özellikle Down of Ragnarok.versiyon 6.01 (CUSA18522) tabiki TR yama yok zaten bir tur TR yamalı oynadığım için direk DLC den başladım. amaaaaa artık bir tur daha atmak istiyorum ve malesef TR yama yok ve bulmacalar video izleyerek çözülüyor o kadar ingilizce nerdeeee... TR yama bekliyoruz ve hala yok PC ciler TR yamalı oynuyorlar ama PS4 için yeni versiyon TR yama yok .... hem bak 7.0 update de çıktı hadi onu TR ye çevirin de şu oyunun son versiyonunu çalıştıralım. ya dilerseniz yeniden yayınlayın vallaha onu da indiririm yeterki TR altyazı olsun. bir destek atın noolur. bu versyon (USA18522) TR yama yada yeni versiyon gerekirse PKG'yi yeniden indrelim de TR olsun lütfen.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK