NECT
Kullanıcı
- 27 Şubat 2021
- 13
- 2
- 3

Teşekkürler
TEşekkür ederizTeşekkür ederim.
Kardeş ben de yazdım aynısını ama cevap yokPart 11 çalışmıyor yardım eder misiniz
Part 11 çalışmıyor yardım eder misiniz
Haydi son bir kıyak daha geçeyim çünkü bu silinmiş gözüken eksik part11 dosyasını bildiğiniz normal yollarla indiremezsiniz o yüzden ben sizler için özel bir şekilde (paralı hesap ile) indirdim ve herkesin indirebileceği şekilde zippyshare sitesine upload ettim.Kardeş ben de yazdım aynısını ama cevap yok
hocam çok sağolunHaydi son bir kıyak daha geçeyim çünkü bu silinmiş gözüken eksik part11 dosyasını bildiğiniz normal yollarla indiremezsiniz o yüzden ben sizler için özel bir şekilde (paralı hesap ile) indirdim ve herkesin indirebileceği şekilde zippyshare sitesine upload ettim.
NOT: Zippyshare linkleri 30 gün boyunca indiren hiç kimse olmaz ise otomatik silinirler. İleride silinirse tekrar yükleyemem.
[Gizli içerik]
saolTeşekkür ederim.
Haydi son bir kıyak daha geçeyim çünkü bu silinmiş gözüken eksik part11 dosyasını bildiğiniz normal yollarla indiremezsiniz o yüzden ben sizler için özel bir şekilde (paralı hesap ile) indirdim ve herkesin indirebileceği şekilde zippyshare sitesine upload ettim.
NOT: Zippyshare linkleri 30 gün boyunca indiren hiç kimse olmaz ise otomatik silinirler. İleride silinirse tekrar yükleyemem.
Hocam teşekkürler ederim fakat nerden yüklicem bulamadım
Spoiler tuşuna bastınız mı?Haydi son bir kıyak daha geçeyim çünkü bu silinmiş gözüken eksik part11 dosyasını bildiğiniz normal yollarla indiremezsiniz o yüzden ben sizler için özel bir şekilde (paralı hesap ile) indirdim ve herkesin indirebileceği şekilde zippyshare sitesine upload ettim.
HOCAM BEN NERDEN İNDİRECEM BULAMADIM LİNKİ YARDIM
Bilgisayarınıza Jdownloader2 programı yükleyip onla indirmeyi denediniz mi?bastım linke tıkladım part 1 e zip sitesi acıldı download a tıkladım reklam cıkıyor yuklemiyor
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK