- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,412
- 113

Maalesef sıkıntı olur çalışmaz yada oyunun ileri safhalarında bozulur yani dosyaların hangileri bozuk çıkmış ve nereyi etkiliyor bilemeyiz.Oyınu böyle kurmayı deneyeyim mi?
Maalesef sıkıntı olur çalışmaz yada oyunun ileri safhalarında bozulur yani dosyaların hangileri bozuk çıkmış ve nereyi etkiliyor bilemeyiz.Oyınu böyle kurmayı deneyeyim mi?
Benim hatammış rar dosyasını direkt Flash bellek içine atıp orada çıkartınca dosya bozulmuş teşekkürler yine deMaalesef sıkıntı olur çalışmaz yada oyunun ileri safhalarında bozulur yani dosyaların hangileri bozuk çıkmış ve nereyi etkiliyor bilemeyiz.
1.56 çalışmakta mıdır??1.5.6 uyumlu tr yama gelse ne iyi olurdu
Çalışır. Diğer konudaki TR Altyazı yaması da çalışır.1.56 çalışmakta mıdır??
yanlış sürümü indirmişim ondan çalışmamış sanırımÇalışır. Diğer konudaki TR Altyazı yaması da çalışır.
bu site her şeyi yaparTürkçe altyazılı yama var bu sitede 1.56 uyarlayabililme imkanın varmı
lüften bana yardımcı olursunuz beyler link ölü diyor başka birşey demiyor
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK