SCARFACE-KREUZBERG36
Kullanıcı
- 12 Haziran 2022
- 128
- 1,316
- 93

Size vereceğim save dosyasını normal şartlar altında kuramazsınız lakin Apollo save tool diye bir program var Bu olmasaydı Hesabınızı Online yaptığınızda Kendi save dosyalarınızı usb'Ye kopyalayıp Tekrar usb'den kurabiliyorsunuz ama Başka bir Hesapdan Gelen Yani başka bir Kullanıcının Save Dosyalarını Kuramıyorsunuz Çünkü İD'ler aynı olmuyor ve bir anlam ifaade etmiyor Apollo Save tool bu save dosyasını USB'den alıyor ve İmzalama İşlemini yapıyor Ve başka birisinin Save'ini oynayabiliyorsunuz Tabiikide CUSA kodu aynıysa Bölge kodu aynıysa Karşıdaki Kişi Update' indirip yeni gelen update'de yeni eşyalar almamışssa Yani atıyorum sizin oyununuz CUSA 0012 benim verdiğim save dosyasıda CUSA 0012 Ama ben Update 1.12 Kurdum ve Oyunda update' ile gelen bir itemi aldım ama sizin oyun sürümünüz 1.00 böle olursa Çakışır Oyuna girdiğinizde Çalışmaz Yada Kayıtlı Veriler Bozuk Olabilir der ve tekrar başlarsınız
Apollo Save Tool :
Save Dosyası Link :
Apollo Save Tool'u İlk Yüklediğinizde Girin Ve size Verdiğim Linkden Cyberpunk 2077 CUSA16579 Save Dosyasını İndirin Sonra Masaüstü'nüze Büyük Harflerle PS4 adında boş bir klasör oluşturun Onun İçine girin Ve Tekrar Onun İçine Büyük Harflerle SAVEDATA adlı bir klasör oluşturun bu sefer SAVEDATA'nın İçine bir klasör daha oluşturun ve adını 16 tane SIFIR yani 0000000000000000 bu şekilde yazın İsterseniz Burdanda Kopyalayabilirsiniz Yani PS4 Klasörünün İçinde SAVEDATA Klasörü onun içinde 0000000000000000 Klasörü eeeeee.... bunlar boş boş 3 klasör'ümüz oldu 16 adet SIFIR olan klasörümüzün İçine size verdiğim linkten ps4.rar adlı rar'ı İndirin Onun İçindeki CUSA16579 Klasörünü Adını 0000000000000000 yaptığımız klasöre atın Ve Çıkıp Hepsini Ona attığımız Yani en başta oluşturduğumuz PS4 KLASÖRÜNÜ KOPYALAYIP USB'ye atın Ve apollo save tool'a girin USB SAVES yazan yere tıklayın Ve Encrypted İle başlayan Bir şey görüceksiniz Üzerine gelip X'e Basın Ordanda Copy Save game to HDD'ye basın biraz bekleyin ve önünüze yazılar gelicek Onaylayın İşlem bittiğinde bir daha gelicek Tamam (Onayla) Diyin Oyuna girdiğinizde Save Bozuk Diyebilir Oyundan Oyuna Fark ediyor Ama girdiğinizde Çalışmış Olacaktır Save'niz Bozuk derse aldırmayın Eğer doğru yaptıysanız tabii Böle Save Dosyaları paylaşmayı düşünüyorum
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2018
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2018