SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM 9.0 güvenli mod

Skyteed1

Kullanıcı
23 Mart 2021
11
2
3
merhabalar al azif dns kullanarak 9.0 sürümde kırma işlemi yapıyordım ps4 arada kapanıyordu ama en son kapanmadan sonra güvenli modda kaldı açılmıyor usb ile 9.0 veya daha üst bir sürüm ile yükleyin hatası veriyor burdan kurtarmanın bir başka yolu var mı 9.0 ı tekrar yüklesem bütün sistem ve yüklenen oyunlar gidecek mi

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
Kırma için kullandığınız USB bellek konsolu açmadan önce çıkartılmalıdır yani muhtemelen halen konsolunuzda takılıdır.
Normalde kırmadan sonra USB bellek çıkartılır ve tekrar kırma yapana kadar takılı kalmaz. Yani kırılır ve çıkartılır. Sürekli takılı kalmaz.
Eğer böyle ise USB 'yi konsoldan çıkartın sonra konsolu açın. Normal olarak açılacaktır. Bir deneyin haber verirsiniz.

Skyteed1

Kullanıcı
23 Mart 2021
11
2
3
Kırma için kullandığınız USB bellek konsolu açmadan önce çıkartılmalıdır yani muhtemelen halen konsolunuzda takılıdır.
Normalde kırmadan sonra USB bellek çıkartılır ve tekrar kırma yapana kadar takılı kalmaz. Yani kırılır ve çıkartılır. Sürekli takılı kalmaz.
Eğer böyle ise USB 'yi konsoldan çıkartın sonra konsolu açın. Normal olarak açılacaktır. Bir deneyin haber verirsiniz.
Teşekkürler şuan yoldayım en kısa sürede deneyip tekrar yazacağım

Skyteed1

Kullanıcı
23 Mart 2021
11
2
3
Mağlesef usb yi çıkarıkcada aynısı oluyor burdan sonra usb ile 9.0 yükleyin kısmı geliyor

Ekli dosyalar

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
Mağlesef usb yi çıkarıkcada aynısı oluyor burdan sonra usb ile 9.0 yükleyin kısmı geliyor
Çok ilginç.

Şunu da yapın olmaz ise aynen dediği gibi 9.00 sürüm yazılımı usb ile kurabilirsiniz. (dikkat edin 9.00 sürümün üstünde bir yazılım indirmeyin)
USB 'nin nasıl hazırlanacağına dair bilgiyi ve nasıl hazırlanacağına dair bilgiyi aşağıdaki konumuzdan öğrenebilirsiniz. Ama yüklemeniz gereken dosyanın indirme linki farklı olacak onu da aşağıda paylaşırım.

Ama ilk olarak şunu da deneyin, konsolu fişinden çekerek 5 dakika kadar bekleyin sonra prize fişi bağlayıp konsolu açın ve bakın (bu arada usb falan bağlı olmasın konsola) eğer hala bu uyarıyı alıyorsanız yani usb ile kolu bağlayıp devam et diyor ise ve bunu yaptığınızda 9.00 yükleyin diyor ise yazılımınız bozulmuş manasına geliyor - korkacak bir şey yok tabi ama dahili hdd arızası değildir umarım - bu durumda güvenli modda yani şu anki gördüğünüz menüden aşağıda vereceğim linkten 9.00 recovery update yazılımını indireceksiniz. Dikkat edin ilgili sayfada sağ sütünda başlık olarak recovery update yazar ve 9.00 hizasındakini indireceksiniz 1021 MB boyutundadır. Sonrada yükleyeceksiniz.
Dosyayı indirmek için o siteye üyelik yapmanız gerekir.

9.00 sürüm Recovery Update Dosyası
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

Skyteed1

Kullanıcı
23 Mart 2021
11
2
3
Çok ilginç.

Şunu da yapın olmaz ise aynen dediği gibi 9.00 sürüm yazılımı usb ile kurabilirsiniz. (dikkat edin 9.00 sürümün üstünde bir yazılım indirmeyin)
USB 'nin nasıl hazırlanacağına dair bilgiyi ve nasıl hazırlanacağına dair bilgiyi aşağıdaki konumuzdan öğrenebilirsiniz. Ama yüklemeniz gereken dosyanın indirme linki farklı olacak onu da aşağıda paylaşırım.

Ama ilk olarak şunu da deneyin, konsolu fişinden çekerek 5 dakika kadar bekleyin sonra prize fişi bağlayıp konsolu açın ve bakın (bu arada usb falan bağlı olmasın konsola) eğer hala bu uyarıyı alıyorsanız yani usb ile kolu bağlayıp devam et diyor ise ve bunu yaptığınızda 9.00 yükleyin diyor ise yazılımınız bozulmuş manasına geliyor - korkacak bir şey yok tabi ama dahili hdd arızası değildir umarım - bu durumda güvenli modda yani şu anki gördüğünüz menüden aşağıda vereceğim linkten 9.00 recovery update yazılımını indireceksiniz. Dikkat edin ilgili sayfada sağ sütünda başlık olarak recovery update yazar ve 9.00 hizasındakini indireceksiniz 1021 MB boyutundadır. Sonrada yükleyeceksiniz.

[Gizli içerik]
Vakit ayırıp yardım ettiğiniz için teşekkürler gösterdiğiniz şekilde usb ile update tekrar yükleyerek sorun çözüldü

SergeyKatalitik

Kullanıcı
19 Aralık 2021
117
27
18
Selamlar. Şuan hemen hemen aynı sorun bende de mevcut. Cihazı açtığımda “ciddi yazılım hatası” uyarısı aldım. İki üç kere usb ile 9.00 sürümünü yüklememe rağmen sorun halâ daha gitmedi. Yazılım değilde hdd kaynaklı olmasından şüpheleniyorum. Cihazı sıfırlamak çözüm sağlar mı bu durumda? Yardımcı olabilir misiniz?
@Scofield @baybarsturan @dila2011

Ekli dosyalar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2016B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2021

blueone

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
109
67
28

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
Selamlar. Şuan hemen hemen aynı sorun bende de mevcut. Cihazı açtığımda “ciddi yazılım hatası” uyarısı aldım. İki üç kere usb ile 9.00 sürümünü yüklememe rağmen sorun halâ daha gitmedi. Yazılım değilde hdd kaynaklı olmasından şüpheleniyorum. Cihazı sıfırlamak çözüm sağlar mı bu durumda? Yardımcı olabilir misiniz?
@Scofield @baybarsturan @dila2011
Sistem yazılımını (9.00 ise 9.00 olanı) konsolu güvenli modda açarak yükleyiniz. Ama retail olanı (500 MB gibi olanı) değil recovery update olanı yani yaklaşık 1 GB boyutunda olan 9.00 yazılımını yükleyeceksiniz. Tabi konsolunuz 9.00 ise diyorum. Güvenli modda 7 nolu adımdan kurunuz. Doğal olarak konsoldaki her şey silinecektir.
Bunu yaptıktan sonra hala düzelmez ise daha büyük bir sorun olduğunu düşünebiliriz. Sonra HDD olayına bakarsınız.

NOT: Eğer 9.00 kırık konsol kullanıyorsanız usb ile kırma yaptıktan sonra usb konsola takılı kalmasın yani çıkartın. Eğer çıkartmazsanız ve konsolu kapatıp tekrar başlattığınızda benzeri bir hata verir. Buna da dikkat ediniz. USB kırma hen işlemi sonrası çıkartılacak.

SergeyKatalitik

Kullanıcı
19 Aralık 2021
117
27
18
Sistem yazılımını (9.00 ise 9.00 olanı) konsolu güvenli modda açarak yükleyiniz. Ama retail olanı (500 MB gibi olanı) değil recovery update olanı yani yaklaşık 1 GB boyutunda olan 9.00 yazılımını yükleyeceksiniz. Tabi konsolunuz 9.00 ise diyorum. Güvenli modda 7 nolu adımdan kurunuz. Doğal olarak konsoldaki her şey silinecektir.
Bunu yaptıktan sonra hala düzelmez ise daha büyük bir sorun olduğunu düşünebiliriz. Sonra HDD olayına bakarsınız.

NOT: Eğer 9.00 kırık konsol kullanıyorsanız usb ile kırma yaptıktan sonra usb konsola takılı kalmasın yani çıkartın. Eğer çıkartmazsanız ve konsolu kapatıp tekrar başlattığınızda benzeri bir hata verir. Buna da dikkat ediniz. USB kırma hen işlemi sonrası çıkartılacak.
Sayın @baybarsturan öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz yöntemleri bazılarını dedimiştim. Sorunu bende hdd de düşündüğüm sırada “varsayılan ayarları geri yükle” seçeneği ile güvenli moddan çıkabildim. Şuanda sağlıklı normal seyrinde devam ediyor cihaz. Tekrar teşekkür ederim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2016B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2021

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113

FurkanTR

Kullanıcı
4 Temmuz 2022
33
1
8
Geçenlerde bu sorun olmuştu yukardaki yöntemleri denedim ama olmadı formatlamak zorunda kaldım dün gine aynı sorun oldu ve gine formatladim bir daha bu sorunun olmaması için ne yapmam lazım?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,471
113
Geçenlerde bu sorun olmuştu yukardaki yöntemleri denedim ama olmadı formatlamak zorunda kaldım dün gine aynı sorun oldu ve gine formatladim bir daha bu sorunun olmaması için ne yapmam lazım?

erkankiy

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
15 Ocak 2022
37
5
8
TEŞEKKÜRLER

emre9334

Kullanıcı
13 Ekim 2020
49
0
6
Merhaba arkadaşlar güvenli kodda veritabanını yeni oluştur yaptım oyunlar kayboldu hafızada dolu gösteriyor ama oyunlar yok lütfen yardımcı olun ps 4 pro 1 tb kırık versiyon 5.05 makinem.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,846
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

emre9334

Kullanıcı
13 Ekim 2020
49
0
6

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,846
113
Buradaki işlemleri. Deteylı anlatırmısınız ben yapamıyorum ingilizcem yeterli değil bu uygulamaları yükledim yükledikten sonra hangi işlemleri yapıcagımı sırayla anlatırmısınız
gerekli programları kurduktan sonra konsolunuzu kırıp ayarlar kısmından goldhene girip ftp ayarını açın sonra biglisayarınızda indirdiğiniz ps4 db rebuilder programını rardan çıkartıp en üstte bulunan dosyanın nerede olduğunu yazan kısmına birkere basın ve oradaki yazanların hepsini silin sonra powershell yazın sonra py boşluk fix_db.py boşluk ps 4 ip adresinizi yazın ve enter tuşuna basın sonra internet tarayıcısına girip çıkın sorun düzelmiş olacaktır kolay gelsin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

emre9334

Kullanıcı
13 Ekim 2020
49
0
6
gerekli programları kurduktan sonra konsolunuzu kırıp ayarlar kısmından goldhene girip ftp ayarını açın sonra biglisayarınızda indirdiğiniz ps4 db rebuilder programını rardan çıkartıp en üstte bulunan dosyanın nerede olduğunu yazan kısmına birkere basın ve oradaki yazanların hepsini silin sonra powershell yazın sonra py boşluk fix_db.py boşluk ps 4 ip adresinizi yazın ve enter tuşuna basın sonra internet tarayıcısına girip çıkın sorun düzelmiş olacaktır kolay gelsin
Özür dilerim rahatsız ediyorum 2 gündür deniyorum pahyton bulunamadı yo phytonun sadece başlatıp aşağı küçültmek yetiyor değilmi pahyton burada ne işe yarıyor phyronla ilgili ne yapmam gerek açıp bırakmam yeterlimi siyah bir ekran geliyor o kadar

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,846
113
Özür dilerim rahatsız ediyorum 2 gündür deniyorum pahyton bulunamadı yo phytonun sadece başlatıp aşağı küçültmek yetiyor değilmi pahyton burada ne işe yarıyor phyronla ilgili ne yapmam gerek açıp bırakmam yeterlimi siyah bir ekran geliyor o kadar
python programını bilgisayarınıza kurmanız yeterli açmanıza gerek yok hala ne yapacağınızı tam olarak anlamadaysanız bir üye bu işlem hakkında rehber hazırlamış buradan bakarak sorunu çözebilirsiniz PS4 REHBER - Kırık Ps4 Cihazınızdaki Kaybolan Oyunları geri Getirme

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ABRAXAS

Kullanıcı
3 Mayıs 2022
60
9
8
tt

syhms

Kullanıcı
5 Ekim 2022
2
0
1
Çok ilginç.

[Gizli içerik]
güzel

RAMBO

Kullanıcı
16 Ocak 2022
8
0
1
Çok ilginç.

[Gizli içerik]

ramirezi54

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
18 Nisan 2021
172
34
28
teşekkürler

Shad-oowwww

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
21 Nisan 2021
106
11
18
Teşekkür ederim

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım