SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM 1Fichier Premium Link Generator

SCARFACE-KREUZBERG36

Kullanıcı
12 Haziran 2022
128
1,316
93
1Fichier üzerinden oyun indirmek benim için bir işkence. Premium link generator kullandım, oyun indirirken hız limiti olmadan sorunsuz indiriyor fakat belirli bir süreden sonra ekrana hata yazısı geliyor. İndirmeyi IDM ile yaptım, hız limiti olmadan bedava indirmenin yolu yok mudur?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2018

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,859
113
Yüksek ihtimal bulduğunuz site fake bir sitedir çünkü genelde fake oluyor bedava premium link generator siteleri maalesef tek çözüm ya alldebrid gibi siteler kullanacaksınız ya da 1fichier premium alacaksınız

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

SCARFACE-KREUZBERG36

Kullanıcı
12 Haziran 2022
128
1,316
93
Yüksek ihtimal bulduğunuz site fake bir sitedir çünkü genelde fake oluyor bedava premium link generator siteleri maalesef tek çözüm ya alldebrid gibi siteler kullanacaksınız ya da 1fichier premium alacaksınız
Hocam, AllDebrid'e giriş yaptım. Aynı o Fake site üzerinden yaptığım gibi, oyunu içeren 1Fichier linkini premium'a çevirmem lazım?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,859
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

SCARFACE-KREUZBERG36

Kullanıcı
12 Haziran 2022
128
1,316
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Şu videoyu inceleyin all debrid kullanmadığım için tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum
Çok Teşekkürler :D
İlgili video alldebrid sitesinden ücretli hesap satın alarak hemen hemen tüm sitelerden full hızınızda indirme yapabileceğiniz işlemi gösteriyor.
Ben bu sistemi uzun yıllardır kullanıyorum yani en üst süre olan 300 gün'lük paketi her yıl yeniliyorum ve hemen hemen her linki bulduğum yerde tek tıkla IDM kullanarak yada alldebrid kendi tarayıcı eklentisi ile link çözülüp yine IDM ile full hızda indirebiliyorum.
Yani ilgili videoda paralı hesap satın alındıktan sonra Jdownloader ile indirme örneği gösterilmiş. Evet, arada Jdownloder da kullanıyorum yani alldebrid hesap satın aldıktan sonra jdownloader içine alldebrid hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini girerek etkinleştiriyorsunuz sonra isterseniz jdownloader ile isterseniz IDM ile neredeyse %90 bütün bilinen linkleri son hızda indirebiliyorsunuz ama belirteyim IDM indirmesi jdownloder'dan çok daha hızlı indirmektedir.

Mesela ben aynı linki, 1000 Mbps ile IDM de genelde maksimum 120 MB/sn (arada 125-128 gördüğümde oldu) hızında indiriyorum
ama Jdownloader da bu hız 100 MB/sn civarında ve aşağısında kalıyor ve hız değişken yani düşebiliyor ama IDM çok daha hızlı ve sabit hızda indiriyor yani hız düşmüyor.

Yani videoda gösterilen sistem para ile alınabilecek bir hizmeti anlatıyor ama alldebrid parasının hakkını kesinlikle veren bir sistemdir.
Tabi en üst süreli paket herkese uygun değil çoğu kişiye pahalı gelecektir çünkü 25€ yaklaşık 750 TL 300 gün içindir.
Bir de üyelik süresine göre puan kazanıyorsunuz ve bu puanı kullanarak 300 günlük olanda yaklaşık 1 ay da bedava sürenize ekleniyor.
Yada aylık kullanım için yani ihtiyaç halinde kullanacaklar 3€/30 gün seçimi de yapabilirler yada daha farklı seçeneklerde bulunmaktadır.

AllDebrid: Payments plans

Ayrıca ilk defa üye olanlar 1 haftalığına 25 GB sınırında ücretsiz hesap açıp kullanabiliyor bunu da belirteyim.

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
142
95
28
Telegram da bot gruplar var oradan sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Linki yapıştırıp gönderdikten sonra hemen çevirip indirme linkini veriyor. Benim şu an kullandığım sadece İran numarasıni kabul ediyor. Sağ olsun İranlı bir arkadaş numarasını kullanmama izin verdi.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım