Şu videoyu inceleyin all debrid kullanmadığım için tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum
Çok Teşekkürler
İlgili video alldebrid sitesinden ücretli hesap satın alarak hemen hemen tüm sitelerden full hızınızda indirme yapabileceğiniz işlemi gösteriyor.
Ben bu sistemi uzun yıllardır kullanıyorum yani en üst süre olan 300 gün'lük paketi her yıl yeniliyorum ve hemen hemen her linki bulduğum yerde tek tıkla IDM kullanarak yada alldebrid kendi tarayıcı eklentisi ile link çözülüp yine IDM ile full hızda indirebiliyorum.
Yani ilgili videoda paralı hesap satın alındıktan sonra Jdownloader ile indirme örneği gösterilmiş. Evet, arada Jdownloder da kullanıyorum yani alldebrid hesap satın aldıktan sonra jdownloader içine alldebrid hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini girerek etkinleştiriyorsunuz sonra isterseniz jdownloader ile isterseniz IDM ile neredeyse %90 bütün bilinen linkleri son hızda indirebiliyorsunuz ama belirteyim IDM indirmesi jdownloder'dan çok daha hızlı indirmektedir.
Mesela ben aynı linki, 1000 Mbps ile IDM de genelde maksimum 120 MB/sn (arada 125-128 gördüğümde oldu) hızında indiriyorum
ama Jdownloader da bu hız 100 MB/sn civarında ve aşağısında kalıyor ve hız değişken yani düşebiliyor ama IDM çok daha hızlı ve sabit hızda indiriyor yani hız düşmüyor.
Yani videoda gösterilen sistem para ile alınabilecek bir hizmeti anlatıyor ama alldebrid parasının hakkını kesinlikle veren bir sistemdir.
Tabi en üst süreli paket herkese uygun değil çoğu kişiye pahalı gelecektir çünkü 25€ yaklaşık 750 TL 300 gün içindir.
Bir de üyelik süresine göre puan kazanıyorsunuz ve bu puanı kullanarak 300 günlük olanda yaklaşık 1 ay da bedava sürenize ekleniyor.
Yada aylık kullanım için yani ihtiyaç halinde kullanacaklar 3€/30 gün seçimi de yapabilirler yada daha farklı seçeneklerde bulunmaktadır.
AllDebrid: Payments plans
Ayrıca ilk defa üye olanlar 1 haftalığına 25 GB sınırında ücretsiz hesap açıp kullanabiliyor bunu da belirteyim.