SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM Türkçe yama senkron işlemi

asker222

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
201
56
28
s.a. bu sorum aslında site yöneticilerine biliyorsunuz ki god of war ragnarok update 3.02 CUSA34386 kodlu oyuna geldi.
sorum şu
1- ben cusa kodu : 34388 olan update dosyasını indirsem içerisinde türkçe alt yazı mevcutmu?
2- indirdiğim cusa34388 v.2.0 olan pkg dosyasını buradaki linkten anlatıldığı gibi çıkarma işlemini yaptım : PS4 REHBER - FAKE PKG OYUN VE UPDATE DOSYALARINI AÇMA - KAPAMA REHBER VİDEOSU ) ama hangisi türkçe alt yazı dosyası

3- cusa kodları farklı olsada yinede alt yazı dosyası transferi olması mümkünmüdür. şimdiden teşekkürler

senolozen

Yardımsever Üyemiz
14 Aralık 2021
199
318
63
CUSA3484 ve CUSA3490 olan sürümlerde türkçe altyazı seçeneği mevcut kendim deneyimledim. Bendeki sürüm CUSA3490 dı v2.04 updateli olan ama aşırı performans sorunları yaratıyordu haliylede oyunun boyutu büyük olmasından dolayı sıfırdan başka CUSA kodlu oyunu indirmek istemedim ve CUSA3484 kodlu oyunun 3.01 update dosyasını CUSA3490 olan oyuna entegre ettim ve sorunsuz kullanıyorum. Entegreyi manuel olarak yaptım hiçbir entegre programından destek almadan. Önce oyun dosyalarını bir klasöre çıkarttım sonra CUSA3484 olan US bölge kodlu oyunun 3.01 update pkg dosyasınında tüm dosyalarını bir klasöre çıkardım sonra bu linkten: Updating a Fake Pkg Game with a Mismatched Title ID/Region Patch - YouTube yardım alarak update 3.01 güncelleme dosyasının region bölge kodunu param.sfo ve birkaçtane .dat uzantılı dosyayı editleyerek düzenledim en son düzenlediğim dosyaları CUSA3490 bölge kodlu oyun dosyalarının içine el ile atarak yeni dosyalarla değiştirdim (şey gibi düşün PC de oyun crack dosyalarını oyunun içine atar gibi) ve hem türkçe oldu hem tek pkg dosyası ile v3.01 güncellemeli oyunum oldu sorunsuz kullanıyorum. Biraz bilgi içerir ve Pc de orbis pkg oluşturma çıkarma programlarınıda kullanmayı bilmen gerekiyor. Allah kolaylık versin yapabilirsen indirdiğin her updateli oyunları manuel olarak birleştirip tek pkg ve uyumsuz update dosyalarınıda uyumlu hale getirip kullanabilirsin.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 7 1700
Ram: DDR4 16GB
HDD: 1TB
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi: Windows 10

asker222

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
201
56
28
CUSA3484 ve CUSA3490 olan sürümlerde türkçe altyazı seçeneği mevcut kendim deneyimledim. Bendeki sürüm CUSA3490 dı v2.04 updateli olan ama aşırı performans sorunları yaratıyordu haliylede oyunun boyutu büyük olmasından dolayı sıfırdan başka CUSA kodlu oyunu indirmek istemedim ve CUSA3484 kodlu oyunun 3.01 update dosyasını CUSA3490 olan oyuna entegre ettim ve sorunsuz kullanıyorum. Entegreyi manuel olarak yaptım hiçbir entegre programından destek almadan. Önce oyun dosyalarını bir klasöre çıkarttım sonra CUSA3484 olan US bölge kodlu oyunun 3.01 update pkg dosyasınında tüm dosyalarını bir klasöre çıkardım sonra bu linkten: Updating a Fake Pkg Game with a Mismatched Title ID/Region Patch - YouTube yardım alarak update 3.01 güncelleme dosyasının region bölge kodunu param.sfo ve birkaçtane .dat uzantılı dosyayı editleyerek düzenledim en son düzenlediğim dosyaları CUSA3490 bölge kodlu oyun dosyalarının içine el ile atarak yeni dosyalarla değiştirdim (şey gibi düşün PC de oyun crack dosyalarını oyunun içine atar gibi) ve hem türkçe oldu hem tek pkg dosyası ile v3.01 güncellemeli oyunum oldu sorunsuz kullanıyorum. Biraz bilgi içerir ve Pc de orbis pkg oluşturma çıkarma programlarınıda kullanmayı bilmen gerekiyor. Allah kolaylık versin yapabilirsen indirdiğin her updateli oyunları manuel olarak birleştirip tek pkg ve uyumsuz update dosyalarınıda uyumlu hale getirip kullanabilirsin.
teşekkür ederim. dediğin gibi yaptım sorunsuz halloldu.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım