- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,419
- 113

tesekkurler
Sorularınız'da detay verin lütfen. 5.05 mi 6.72 mi? USB ile mi kuruyorsunuz yoksa remote pkg ile mi ve tam olarak nerede takılıyor.selam. Oyunu kurarken yarım kalıyor nedeni ne olabilir acaba fikri olan var mı ? Assasins creed odssey de kurulum hiç başlamıyor. Diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum. Bir çözüm bulamadım yardımcı olunursa sevinirim.
Benim bu konudakini de indirip test ettiniz mi? Ben birazdan 6.72 konsolumda sizin için deneyeceğim. Önce updatesiz sonra update ile6.72 versiyon. harddiskten kurulum yapıyorum. Pkg olarak yüklemeye çalışıyorum. Rdr 2 de yarıya yakın kurulum yapıyor sonra hata veriyor. Assassins creed de ise kurulum hiç başlamıyor. Bu arada al azifin hende denedim olmadı. Sonra yeni çıkan ofline hen de de denedim yine aynı şekilde hata verdi. Rdr 2 yi iki farklı kaynaktan indirdim ikisinde de aynı hatayı verdi. Başak oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım. Teşekkürler şimdiden.
Sanırım ben buradaki oyunu kurmuştum yani logosu konsolumda vardı ama başka oyun test etmek için silmişim bunu çünkü yer kalamamış test konsolunda. Şimdi yeniden yükleyip test edeceğim sizin için muhtemelen sorunsuzdur. Ben 6.72 ve Al azif Mira no HB ile kırdım bundaYok burdakini denemedim farklı sitelerden indirdim. Birde hangi hen i kullandığınızı belirtirseniz sevinirim. Zahmet olacak teşekkür ederim.
Kuruyorum şu an.Bu oyun için kırmıştım konsolu daha kısmet olmadı. Yardımın içi teşekkürler.
Ana oyun 80 GB - 15 dakika 52 saniyede kuruldu. 6.72 konsolda çalıştırdım. Oyunun başlat ana menüsüne kadar geldim.Eyvallah![]()
İçin rahat olsun konsol dünyasında bir oyun çalışıyor ise çalışıyordur hele ki aynı sürüm konsol ise ve konsol modeli falan fark etmez..Hadi inşallahiki kere indirdim farklı siteden umarım bu kez olur. Herşey için teşekkürler. Deneyip dönüş yapacağım. Sağol.
Thank you so much
you're welcome.Thank you so much
deniyorum
ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 418
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
5.05 FIX
UPDATE v1.13
5.05 KONSOLDA OYUNU v1.13 UPDATE İLE OYNAMAK İÇİN v1.00 ANA OYUN ÜZERİNE DİREK BUNU KURUN
12.75 GB
[Gizli içerik]
tesekkurlertesekkurler
Thank you very much
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
5.05 FIX
UPDATE v1.13
5.05 KONSOLDA OYUNU v1.13 UPDATE İLE OYNAMAK İÇİN v1.00 ANA OYUN ÜZERİNE DİREK BUNU KURUN
12.75 GB
[Gizli içerik]
adamsınız
6.72
OYUN v1.00
79.60 GB
[Gizli içerik]
6.72
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
5.05 FIX
UPDATE v1.13
12.75 GB
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK