klavye19
Kullanıcı
- 2 Kasım 2021
- 71
- 1
- 8

Teşekkürler
hayır pkg olarak yüklenmiyor bu konudan dosyayı indirin sonra benim açtığım konuya gidin orda nasıl kurulduğunu anlatıyorum gta 5 oyunu için şu konuya PS4 OYUN MOD - GTA 5 Oyunu İçin Mod Menu Nasıl Yüklenir rdr 2 oyunu için şu konuya gidin PS4 OYUN MOD - RDR 2 Oyunu İçin Mod Menu Nasıl Yüklenir işlem kalıcı değildir oyunu her kapatıp açtığınızda yapmanız gerekirpkg olarak mı yükleniyor
saolasın hocamhayır pkg olarak yüklenmiyor bu konudan dosyayı indirin sonra benim açtığım konuya gidin orda nasıl kurulduğunu anlatıyorum gta 5 oyunu için şu konuya PS4 OYUN MOD - GTA 5 Oyunu İçin Mod Menu Nasıl Yüklenir rdr 2 oyunu için şu konuya gidin PS4 OYUN MOD - RDR 2 Oyunu İçin Mod Menu Nasıl Yüklenir işlem kalıcı değildir oyunu her kapatıp açtığınızda yapmanız gerekir
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK