SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HABER PS5 TÜRKİYE SATIŞ FİYATI AÇIKLANDI

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,393
3,979
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Nyks58

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
183
275
63
Bunu mağazalar kendi kâr paylarını da katarak minimum 9000 TL'ye satacaklarını düşünüyorum. Ayrıca PS5'in dijital versiyonu ülkemize gelmeme ihtimali var. Çünkü Sony dijital versiyon konsollarını interneti iyi olan ülkelere satacaklarını belirttiler. Bizim ülkenin internet kalitesini de herkes çok iyi biliyor ...

NORMLAYF58

Kullanıcı
22 Temmuz 2020
91
403
53
Bunu mağazalar kendi kâr paylarını da katarak minimum 9000 TL'ye satacaklarını düşünüyorum. Ayrıca PS5'in dijital versiyonu ülkemize gelmeme ihtimali var. Çünkü Sony dijital versiyon konsollarını interneti iyi olan ülkelere satacaklarını belirttiler. Bizim ülkenin internet kalitesini de herkes çok iyi biliyor ...
2021de digital versiyon da gelecek diyolar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,393
3,979
113
Tavsiye edilen fiyatın kar dahil olması gerek, trendyol vs gibi silkelemeyi seven yerlerde yüksek olabilir ama tahminim vatanda felan bu fiyatla çıkar.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
419
63
Ps5 alınsa bile oyun nasıl alınacak asıl büyük sorun bu oyunlar çok pahalı. Oyun alamadıkça yükleyemedikçe insanın gözüne batar. Evde kenarda durur o da insanın moralini bozar. Desenki eski ps4 oyunlarını ikinci el alsan onları Ps5'e takıp oynasam o zaman da niye ps5 aldım mantığına gelir. Ps5 oyun oynamak için şu dönemde hiç mantıklı değil. Xbox da en azından gamepass var iş görebilir ama Ps5 cidden şu dönemde uzak durulması gereken bi konsol bence. .

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,393
3,979
113
Ps5 alınsa bile oyun nasıl alınacak asıl büyük sorun bu oyunlar çok pahalı. Oyun alamadıkça yükleyemedikçe insanın gözüne batar. Evde kenarda durur o da insanın moralini bozar. Desenki eski ps4 oyunlarını ikinci el alsan onları Ps5'e takıp oynasam o zaman da niye ps5 aldım mantığına gelir. Ps5 oyun oynamak için şu dönemde hiç mantıklı değil. Xbox da en azından gamepass var iş görebilir ama Ps5 cidden şu dönemde uzak durulması gereken bi konsol bence. .
Bence yurt dışından ucuza getirilebilirse çok iyi konsol, bağlantım olsa eldeki pro'yu satar üstüne para koyar alırım en kötü ps4 oyunlarını oynarım.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım