SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM ps4 ps4deki oyunları usb ye yedekleme

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
ps4 9.00 sahibiyim ps4deki oyunlar fazla olmaya başladı ve ne yazık ki oyunları yükledikten sonra silmişim pkglerini.
Bazı oyunları yedeklemek(pkg şeklinde) için kullanılan bir program var mıdır (app2usb yi gördüm ama tam olarak anlamadım)

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Exfat formatlı hardiske oyunlarının arşiv yapabilirsiniz böylece direk konsoluna oyunları yükleyebilirsin usb3.0 olursa daha iyi olur

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
@fıro nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz? bir video da olur.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Oldukça basit aslında elindeki hardiski exfat formatlı yap biçimlendirirken exfat olduktan sonra PC den pkg oyun dosyalarini onun içine yükle oradan konsoluna tak debug setting menüsünden daha önce yüklediğin gibi yükleme yaparsın şuan vaktim yok video çekmeye ama YouTubden bakabilirsin müsait olunca YouTubden bakayım vide varsa atarim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

karaerdi

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
2 Eylül 2020
481
144
43
Dostum ben 6.72 kullanıyorum ve aşağıda ki linkteki program ile ps4 de yüklü oyunları tekrar pkg ye çeviriyorum. 9.0 da çalışır mı bilmiyorum ama istersen bir dene

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 4 TB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 25.11.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu:
Kapasite: 2.85 TB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 25.11.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i9-9900K
Ram: DDR 4 - 32 GB
HDD: 8TB HDD - 2 TB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 4080
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
Oldukça basit aslında elindeki hardiski exfat formatlı yap biçimlendirirken exfat olduktan sonra PC den pkg oyun dosyalarini onun içine yükle oradan konsoluna tak debug setting menüsünden daha önce yüklediğin gibi yükleme yaparsın şuan vaktim yok video çekmeye ama YouTubden bakabilirsin müsait olunca YouTubden bakayım vide varsa atarim
ps4 e attıktan sonra sildim pkgleri ps4ten usb ye atıp arşivlemek için bir yol lazım

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
PS4 den USB ye tekrar atılırmı tam bir fikrim yok araştırmak gerekir dump edilen oyunlar CD den dönüştürülup atılır diye düşünüyorum dediğim gibi araştırmak lazım konuyla ilgili

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
ps4 e attıktan sonra sildim pkgleri ps4ten usb ye atıp arşivlemek için bir yol lazım
Bir önceki mesajda arkadaşın bahsettiği program tam olarak bu istediğinizi yapıyor yani konsol içindeki oyunları gösterip onları
harici bir hdd yada flash bellek içine atabilmeyi sağlıyor.

Fakat sürüm 9.00 için henüz programın güncel bir sürümünü bulamadım. en son çıkan sürüm 1.07 ve 7.55 konsol sürümüne kadar
destekli olduğu göstermiş. Ama siz yine de indirip 9.00 sürümde deneyiniz çalışırsa haber de verin biz de bilgilenmiş olalım.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

Bu yol işe yaramaz ise konsola bilgisayardan ftp yolu ile bağlanıp oyunların pkg dosyalarını - update dosyalarını bilgisayarınıza direk
kopyalayabilirsiniz. Konsoldan goldehen yapıp ayarlar kısmındaki goldhen menüsünden ftp seçeneğini aktif edip sonra bilgisayarınızdan
örneğin filezilla ftp programı ile konola bağlanıp yani konsol içindeki dosyaları ağaç dizilim formatında (bilgisayardaki gibi) görüp sonra
oyunların olduğu klasörü bulup CUSA ile başlayan klasörler içinden pkg dosyalarını kopyalayabilir ve sonra bilgisayarınızda düzenlersiniz.

Son düzenleme:

friend77

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Ocak 2021
199
137
43
Bir önceki mesajda arkadaşın bahsettiği program tam olarak bu istediğinizi yapıyor yani konsol içindeki oyunları gösterip onları

Fakat sürüm 9.00 için henüz programın güncel bir sürümünü bulamadım. en son çıkan sürüm 1.07 ve 7.55 konsol sürümüne kadar
destekli olduğu göstermiş. Ama siz yine de indirip 9.00 sürümde deneyiniz çalışırsa haber de verin biz de bilgilenmiş olalım.

[Gizli içerik]

Bu yol işe yaramaz ise konsola bilgisayardan ftp yolu ile bağlanıp oyunların pkg dosyalarını - update dosyalarını bilgisayarınıza direk
kopyalayabilirsiniz. Konsoldan goldehen yapıp ayarlar kısmındaki goldhen menüsünden ftp seçeneğini aktif edip sonra bilgisayarınızdan
örneğin filezilla ftp programı ile konola bağlanıp yani konsol içindeki dosyaları ağaç dizilim formatında (bilgisayardaki gibi) görüp sonra
oyunların olduğu klasörü bulup CUSA ile başlayan klasörler içinden pkg dosyalarını kopyalayabilir ve sonra bilgisayarınızda düzenlersiniz.
Arkadaş isterse denesin ama bizzaz kullanan biri olarak ben cevap vereyim
Malesef 9.00 sürümde çalışmıyor ben de 7.02 deyken aktif olarak kullanıyordum ancak 9.00 a geçtikten sonra programı denedigimde ps4 kapanıp çöküyor 2 kez denedim sonuç aynı:(

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Arkadaş isterse denesin ama bizzaz kullanan biri olarak ben cevap vereyim
Malesef 9.00 sürümde çalışmıyor ben de 7.02 deyken aktif olarak kullanıyordum ancak 9.00 a geçtikten sonra programı denedigimde ps4 kapanıp çöküyor 2 kez denedim sonuç aynı:(
Bilgilendirme için teşekkürler. O zaman diğer anlattığım ftp yolu ile oyunlarını yedekleyebilir.

friend77

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Ocak 2021
199
137
43

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
ftp ile aldım ftp bağlantısını yaptıktan sonra user ---->app klasöründen cusa koduna bakıp alabilirmişiz app.pkg olarak geliyor dosya üzerine türkçe yamada kurdum herhangi bir sıkıntı yok yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
user---->patch e girerseniz güncelleme dosyalarını
user---->addcont e girerseniz dlcler çıkıyor
user---->app zaten oyunun kendisi

yazmış olayım

Mirawil103

Kullanıcı
28 Nisan 2021
482
148
43
Teşekkürler

PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD A9-9420
Ram: 8GB
HDD: 2 TB - HDD
Ekran Kartı: AMD Radeon (TM) R5 Graphics
İşletim Sistemi: Windows 10 -64 Bit

Kemallll

Kullanıcı
8 Haziran 2021
35
1
8

[Gizli içerik]

Teşekkür ederim

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım