regemulgen
Kullanıcı
- 19 Ocak 2022
- 5
- 0
- 1

Herkese iyi forumlar dilerim. Elimde Ps4 Pro var, YouTube'dan bulduğum bir video vasıtası ile kırmak için dün işleme başladım. Cihazın sürümü 8.00 idi ve videonun rehberliğinde önce bunu 9.0'a yükseltmem ardından Jailbreak yapmam gerektiğini öğrendim. Akabinde usb belleği exFat formatında biçimlendirdim 9.0 yazılımını indirdim ve içine anlatıldığı şekilde attım. Sonra makineye bağladım ve sistem yazılımı güncellemesine başladım. Dosyaları kopyaladıktan sonra işleme başlayacağı sıra ''Güncelleme dosyaları bozuk, Update SU-30645-8 isimli hatayı aldım. Birçok kez denedim olmadı. Sonra cihazı güvenli modda başlattım ve tekrar denedim güvenli modda da aynı hatayı verdi. Sizce ne yapmam gerekiyor, farklı bir usb bellek ile mi denemeliyim? Videosunu izlediğim kişi ile de iletişime geçtim ilk önce 8.0 recovery dosyasını kur ondan sonra 9.0'ı dene bi dedi. Bu işlemlerin yapılırken cihazın içi boş veya ayarlardan yapılması gereken bir ayarı var mı bunları da bilmiyorum açıkcası. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.