SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM ps4 genişletilmiş depolama onarım sonrası.

amitiel71

Kullanıcı
19 Şubat 2023
54
0
6
merhaba. ps4 te 9.00 goldhen sürümü kullanıyorum. yanında 5tb lık bir genişletilmiş depolama alanıyla beraber kullanıyorum fakat ne zaman ps4 istemsiz bir şekilde kapansa (elektrik kesimi vs.) yeniden başlattığımda mutlaka "genişletilmiş depolama alanını kullanmak için onarım yapın" msj ı geliyor. onarım yaptıktan sonra bazı oyunlarda (hepsinde değil) , (örn: Call.of.Duty.Black.Ops.Cold.War.PS4-DUPLEX , Call.Of.Duty.Vanguard vb. gibi ) oyuna giriyor fakat oyun açıldıktan sonra single player - zombi mod gibi kısımları kilitliyor ve açmıyor. yani oyuna giriyor ama oynatmıyor. her seferinde oyunu baştan kurmam gerekiyor (162 gb) Lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• 1.4 MB Görüntüleme: 9
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 5.5tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-12.nesil
Ram: 32
HDD: 1 tb - m.2 ssd
Ekran Kartı: rtx 3050ti
İşletim Sistemi: Windows 11 pro
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım