PS5 YARDIM PS 5 kırma

FatikBen

Kullanıcı
24 Kasım 2025
13
3
3
Öncelikle merhaba yeni bir ps 5 almak istiyorum ve kırmak istiyorum lakin anldaığım kadarıyla tam kırılamıyormuş acaba ps 5 alsam hangi modelleri hangi sürümlerde ve en önemlisi hangi oyunları oynaya bilirim tüm oyunlar oynana biliyormu teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 400 gb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2018 - 19
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd ryzen 7 5700
Ram: 32 gb ddr 4
HDD: 1 tb
Ekran Kartı: Ndiva Rtx 5060 8gb vram
İşletim Sistemi: Windows 11 64 bit

dantegodof

Kullanıcı
24 Eylül 2020
241
101
43
Merhaba ps5 te 10.01 sürümune kadar youtube uygulaması üzerinden kırma yapılıyor oyunları dlpsgame sitesinden bakabilirsn mk1 astro wukong cyberpunk gow ragnarok gibi büyük oyunlar şimdilik oynanıyor güncel büyük oyunlar henüz kırılmadı spiderman 2 ve ghost of yotei gibi.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: STANDART
CFI Kodu:
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 9.20
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım