SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HABER PLAYSTATİON İÇİN EN İYİ TV HANGİSİ

Umutckty

Kullanıcı
17 Aralık 2020
12
0
1

Merhaba arkadaşlar ps5 ve PS4 pro için en iyi TV hangisi acaba?

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
419
63

Merhaba arkadaşlar ps5 ve PS4 pro için en iyi TV hangisi acaba?
Aşağıda linkini verdiğim ürünü alabilirsin.

Umutckty

Kullanıcı
17 Aralık 2020
12
0
1

Nyks58

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
183
275
63
Şakamı yapıyorsun kardeş
Şaka falan yapmıyor. Aynı konuyu ellinci kez açışın ve açtığın her konuda hem forumdaki arkadaşlar olsun hem de ben hiç üşenmeden detaylara inerek sorularını cevapladım. Ama heralde beyninde sorun var ki aynı konuyu ellinci kez açma ihtiyacı duyuyorsun. Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,254
2,685
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
419
63
Şaka falan yapmıyor. Aynı konuyu ellinci kez açışın ve açtığın her konuda hem forumdaki arkadaşlar olsun hem de ben hiç üşenmeden detaylara inerek sorularını cevapladım. Ama heralde beyninde sorun var ki aynı konuyu ellinci kez açma ihtiyacı duyuyorsun. Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim.

Ellerine Sağlık Değerli Dostum. Çok güzel açıkladın.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,393
3,979
113
Bu soruyu burada sormak yerine tv ağırlıklı bir yerde sorman daha iyi olur, anlayabiliyorum iyi televizyon almak kolay değil ama PlayStation forumunda seni tatmin eden bir bilgi bulman zor olabilir. Google’a tavsiye forumu yaz çıkan sitede dene şansını orada seni daha çok tatmin eden yanıtlar alacağına inanıyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım