Önceki mesajlarımda yazdığım gibi aktif olarak futbol oyunu oynamıyorum. Dream Patch'i bilmiyorum, çalışır mı bilemem. Fakat yöntemi paylaştım. Mantığı aynı: dosyaları aç, spikeri ekle, paketle. Siz de yapabilirsiniz.PES 2021 Season Update Dream Patch v4 sürümüne türkçe spiker uygulaya bilirmisin acaba çalışırmı kardeşim
Yaparsanız paylaşabilirsiniz ancak linkteki mesajın sonundaki kalın yazdığım yeri okumayı unutmayın.bunların hepsini hazır edip pkg dosyası yapılamıyor mu kimse uğraşmaz direk kurup geçer anlatım dilini seçeriz sadece
Malesef elimdeki pkg'leri paylaşmam mümkün değil. yazmışsın ben attığın videoyu izledim anlattıklarını okudum bilmeyen bir kişi için hiç birşey anlamadımYaparsanız paylaşabilirsiniz ancak linkteki mesajın sonundaki kalın yazdığım yeri okumayı unutmayın.
Maalesef sorun paylaşmak değil. Bu yüzden yöntemi paylaşıyorum.
![]()
PS4 YARDIM - PES 2021 + Monster Patch + Türkçe Spiker ✔️
Herkese merhaba. Pes üzerine türkçe spiker yapıldığını gördüğümde denemek istedim. Bu arada etrafımdaki arkadaşlarım hep 2021 oynarlarken güncel kadro olmadığından şikayet ediyorlardı. Bunun üzeriine monster patch ile karşılaştım. Ancak araştırdığım kadarıyla bu türkçe spiker, monster patch...www.playstationhaber.com
Malesef elimdeki pkg'leri paylaşmam mümkün değil. yazmışsın ben attığın videoyu izledim anlattıklarını okudum bilmeyen bir kişi için hiç birşey anlamadım![]()
İyi oyunlarTeşekkürler biraz uğraştırdı ama sonuç harika. Monster kış yamasına Türkçe Spiker eklendi.![]()
merhaba öncelikle çok teşekürler ama pkg leri ve türkçe spiker dosyasını bulamadım nerden ulaşa bilirim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...