SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 OYUN İSTEK LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!

lenzy

Kullanıcı
3 Ekim 2022
61
11
8
Öncellikle merhaba. Ben yakın zamanda kırık bir ps4 aldım ve aklıma da bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. Eski sürümlere(5.05-6.72vb..) çıkmış kırık oyunlar 9.0 sürümde oynana bilir mi? Galiba bu işleme backport deniyor. Düşük sürümlerde ki oyunlar nasıl 9.0 a backport edilir? Battlefield 1 indirmeyi denedim ama bana cannt instl dedi ve yükleme yapmadı. Şimdiden teşekkürler. Mala anlatır gibi anlatırsan sevinirim.

blueone

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
108
67
28
Backport denen işlem, yüksek sürümlü oyunları düşük sürüme çevirmek oluyor, senin konsolun zaten kırılmış olan en son sürüm olduğu için direk bütün oyunları açıyor, senin backport'la işin yok. İndirdiğin oyun hatalı inmiş olabilir, başka yerden indirebilirsin.

lenzy

Kullanıcı
3 Ekim 2022
61
11
8
Dostum 9.0 her oyunu yüklüye bilirmiyim? Misal sadece 5.05 lerde çalısan bir oyunu yüklersem sıkıntısız açılır mı?

Son düzenleme:

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
251
209
43
Dostum 9.0 her oyunu yüklüye bilirmiyim? Misal sadece 5.05 lerde çalısan bir oyunu yüklersem sıkıntısız açılır mı?
Yükleyebilirsin kardeşim,bu mantığın tam tersini bizim gibi düşük versiyonlar için düşünmelisin.9.00 icin çıkmış oyun backport edilmeli ki düşük versiyonlarda çalışsın.Senin icin bir problem yok.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

lenzy

Kullanıcı
3 Ekim 2022
61
11
8
Backport denen işlem, yüksek sürümlü oyunları düşük sürüme çevirmek oluyor, senin konsolun zaten kırılmış olan en son sürüm olduğu için direk bütün oyunları açıyor, senin backport'la işin yok. İndirdiğin oyun hatalı inmiş olabilir, başka yerden indirebilirsin.
Yardım ettiğin için sağol 👍

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım