- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,487
- 113

CYBER (CyB1K) tarafından bu oyunun yeni update dosyası ve Online oynanan bölümlerin offline olarak oynanması sağlanmıştır.
Yani orijinal konsollardaki online içeriklerin çoğunu kırık konsollarda çalışacak şekilde ayarlamış ve oynanabilmektedir.
Tabi bu online içerikleri offline oynamada şöyle bir detay bildirmiş. Offline yani kırık konsollarımızda bu özel online içeriği
oynadığımızda oyunu offline oynamaktan kaynaklı herhangi bir oyun ilerlemesi olmuyor ve bu yüzden oyun başında verilen
tek bir bir pistol el silahı ile oyun başlıyor ve diğer gelişmiş silahlar oynanış sırasında çıkmıyor ve bu sorunu atlatmak için ise
içinde tüm silahların ve kıyafetlerin olduğu hazır bir save dosyası paylaşılmış ve bu save dosyasını herkes kendi konsollarında
Apollo Save Tool ile kendi profiline ayarlaması gerekiyor. Ben bunun için sizlere küçük bir rehber aşağıda paylaşacağım.
Bunun dışında "online içeriği oynamak istemiyorum" bana story kısmı yeter diyenler için bu save işlemi yapılmasına gerek yoktur.
Bu sebeple tercih edeceğiniz seçime göre yüklemeniz gereken dosyalarda farklılık bulunmaktadır. Aşağıda gerekli açıklamayı yaptım.
Ayrıca unutmayınız, verilen DLC 'nin herkes için yüklenmesi zorunludur yoksa oyunda oynanacak online(offline) bölümü açılmaz.
En sona ekleyeceğim videoya bakarak oyun menüleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.
Kolaylık olsun diye dosyaları numaralandırarak konsol sürümünüze ve tercihinize göre hangilerini yüklemeniz gerektiğini yazıyorum.
ONLINE BÖLÜMLERİ OYNAMAYACAKLAR YANİ SADECE HİKAYE BÖLÜMÜNÜ OYNAMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ SIRLAMADA YÜKLEYİN
BU SEÇENEK BANA ÇOK MANTIKSIZ GELİYOR AMA SEÇENEK SEÇENEKTİR. BELKİ BUNU TERCİH EDEN DE OLUR.
SADECE ANA HİKAYE / YAN GÖREVLER
7.55 - 9.00 Konsollar: [ 1 ] + [ 2 ] + [ 5 ]
5.05 - 6.72 - 7.02 Konsollar: [ 1 ] + [ 3 ] + [ 5 ]
ANA HİKAYE YANINDA ONLINE BÖLÜMLERİ DE OYNAYACAKLAR AŞAĞIDAKİ SIRLAMADA YÜKLEYİN
BU SEÇENEK BENCE DAHA MANTIKLI OLAN BİR SEÇENEKTİR AMA YİNE DE SİZ BİLİRSİNİZ
ANA HİKAYE / YAN GÖREVLER VE EK OLARAK ONLINE BÖLÜMLERİ DE OFFLINE OLARAK OYNAMA
5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55 - 9.00 Konsollar (Yani Tümü): [ 1 ] + [ 4 ] + [ 5 ] + [ 6 ]
40 DAN FAZLA OYNANABİLİR ONLINE İÇERİK OFFLINE OLARAK OYNANABİLİYOR
UMARIM BU KADAR DETAYLI AÇIKLAMA SONRASI SORU GELMEYECEKTİR.
*** OYUNDA TÜM BÖLÜMLERİN AÇILMASI İÇİN DLC DOSYALARINI YÜKLEMEYİ UNUTMAYIN YOKSA OYUN MENÜLERİ GELMEZ ***
DLC'LERİN HEPSİ YÜKLENİNCE MENÜYE ONLINE İÇERİKLERİN OYNANACAĞI ELUSIVE TARGETS MENÜSÜ EKLENMİŞ OLACAK
ELUSIVE TARGETS MENUSUNE GİRDİĞİNİZDE RESİMLER ADIM ADIM YAVAŞÇA YÜKLENECEKTİR
THE SARAJEVO SIX MENÜSÜNDEKİ YAN GÖREVLERDEN CAMPAIGN ESCALATIONS SORUNLU OLDUĞUNDAN ÇALIŞMAMAKTADIR
ONLINE BÖLÜMLERDE POP-UP UYARILARI GÖSTERMEZ. KONUYU ANLAMAK İÇİN BÖLÜME AİT VİDEOYU BÖLÜM GİRİŞİNDEN İZLEYİN
VE YİNE AYNI YERDE PLANNING İÇİNDEN KULLANMAK İSTEDİĞİNİZ SİLAH SEÇİMLERİNİZİ YAPIN. SAVE DOSYASINI YÜKLEYİNCE BU
KISIMDA BÜTÜN SİLAHLAR VE KIYAFETLER AÇILACAKTIR. SAVE DOSYASINI YÜKLEMEZSENİZ OYUNDA TEK SİLAHLA KALABİLİRSİNİZ.

ZIPPYSHARE LİNKLERİNİ JDOWNLOADER2 PROGRAMI İLE İNDİREBİLİRSİNİZ
CUSA18201 – USA
LİNKLERİ GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ SPOILER TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYIN
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
APOLLO KULLANIM REHBERİ: BAŞKASINA AİT (İNTERNETTEN BULUNAN) SAVE DOSYASINI KENDİ KONSOLUNUZDA KULLANMA
DEMEK İSTEDİĞİM BU GENEL BİR SAVE KULLANMA REHBERİDİR VE BENZERİ ŞEKİLDE BAŞKA OYUNLARDA DA UYGULANABİLİR
OFFLINE MOD YÜKLEYENLER İÇİN KONUDA VERİLEN SAVE DOSYASINI KENDİ PROFİLİNİZE UYGUN HALE GETİRME İŞLEMİ
NOT:
APOLLO SAVE TOOL KULLANIMI İÇİN GOLDHEN İLE HEN KIRMASI YAPMAK GEREKLİDİR. EĞER HALA GOLDHEN İLE KIRMA YAPMIYOR
VE ESKİ NESİL HENLER İLE KIRMA YAPIYORSANIZ PS4DEBUG PAYLOAD GÖNDERMENİZ GEREKİR. AMA TAVSİYEM GOLDHEN KULLANIN.
NOT: Bu save dosyasının alındığı tarihteki tüm silahlar dahildir fakat sonrası bugüne kadar çıkan yeni silahlar varsa onlar yoktur.
LÜTFEN TÜM ADIMLARI BİREBİR GERÇEKLEŞTİRİN. ZATEN ÇOK DETAYLI HAZIRLADIM BU REHBERİ VE ADIM ADIM YAPIN
2- Konsolunuza Apollo Save Tool kurun.
3- Exfat formatlı bir USB flash belleği PS4 konsolunuza bağlayın ve Apollo Save Tool programını açın.
4- HDD SAVES kısmında "Hitman 3 - Profile Data" yazan CUSA18201 kodlu oyununu bulup üzerine gelin ve

5- Açılan menüde "Copy save game" üzerine gel

ve kumandanın

6- Kopyalama sonrası bu USB flash belleği konsoldan çıkartarak PC 'ye bağlayın ve \PS4\APOLLO\ klasörü içine girin.
7- xxxxxxxx_CUSA18201_LocalProfile klasörü içinde bulunan "data.save" ve "index.save" dosyalarını sizle paylaştığım ile değiştirin.
8- USB 'yi PC 'den güvenli bir şekilde söküp tekrar konsola bağlayın ve Apollo Save Tool programını konsolda tekrar başlatın.
9- Bu sefer, USB SAVES kısmında "Profile Data" yazan CUSA18201 kodlu oyunu bulup üzerine gelin ve

10- Açılan menüde "Copy save game" üzerine gel

ve kumandanın

Hepsi bu kadar artık oyuna girip oynayabilirsiniz.
NOT: YUKARIDAKİ REHBER ASLINDA BİR APOLLO SAVE TOOLS KULLANMA REHBERİ GİBİ DE OLDU. YANİ FARKLI OYUNLARIN İNTERNETTEN BULDUĞUNUZ BAŞKASINA AİT SAVE DOSYALARINI AYNEN BU REHBERDEKİ MANTIK İLE KENDİ KONSOL KULLANICINIZA AKTARABİLİRSİNİZ.
SİLAHLARI VE KIYAFETLERİ AÇAN PROFIL SAVE DOSYASI
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
APOLLO SAVE TOOL v1.2.0 - Bu programın çalışması için Goldhen kırması gerektirir
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
NOT: SİZLER İÇİN TÜM TESTLERİ ÖZELLİKLE 5.05 KONSOLUMDA YAPTIM VE SORUNSUZ OYUN ÇALIŞTI, ONLINE BÖLÜMLER AÇILDI VE TÜM SİLAH VE KIYAFETLER ONLINE (OFFLINE OYNANAN) BÖLÜME GELDİ ZATEN SAVE DOSYASINI KENDİM DE AKTARIP SİZE BU REHBERİ HAZIRLADIM VE BENİM 5.05 KONSOLDA ÇALIŞTIĞI İÇİN TÜM DİĞER ÜST SÜRÜMLERDE DE SORUNSUZ ÇALIŞMASI GEREKİR.
Son düzenleme: