SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN Hitman 3 Update 1.13 Offline Modded Fully Backported [CUSA18201]

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113

fgBsG69.jpg

CYBER (CyB1K) tarafından bu oyunun yeni update dosyası ve Online oynanan bölümlerin offline olarak oynanması sağlanmıştır.
Yani orijinal konsollardaki online içeriklerin çoğunu kırık konsollarda çalışacak şekilde ayarlamış ve oynanabilmektedir.

Tabi bu online içerikleri offline oynamada şöyle bir detay bildirmiş. Offline yani kırık konsollarımızda bu özel online içeriği
oynadığımızda oyunu offline oynamaktan kaynaklı herhangi bir oyun ilerlemesi olmuyor ve bu yüzden oyun başında verilen
tek bir bir pistol el silahı ile oyun başlıyor ve diğer gelişmiş silahlar oynanış sırasında çıkmıyor ve bu sorunu atlatmak için ise
içinde tüm silahların ve kıyafetlerin olduğu hazır bir save dosyası paylaşılmış ve bu save dosyasını herkes kendi konsollarında
Apollo Save Tool ile kendi profiline ayarlaması gerekiyor. Ben bunun için sizlere küçük bir rehber aşağıda paylaşacağım.

Bunun dışında "online içeriği oynamak istemiyorum" bana story kısmı yeter diyenler için bu save işlemi yapılmasına gerek yoktur.
Bu sebeple tercih edeceğiniz seçime göre yüklemeniz gereken dosyalarda farklılık bulunmaktadır. Aşağıda gerekli açıklamayı yaptım.

Ayrıca unutmayınız, verilen DLC 'nin herkes için yüklenmesi zorunludur yoksa oyunda oynanacak online(offline) bölümü açılmaz.

En sona ekleyeceğim videoya bakarak oyun menüleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kolaylık olsun diye dosyaları numaralandırarak konsol sürümünüze ve tercihinize göre hangilerini yüklemeniz gerektiğini yazıyorum.

ONLINE BÖLÜMLERİ OYNAMAYACAKLAR YANİ SADECE HİKAYE BÖLÜMÜNÜ OYNAMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ SIRLAMADA YÜKLEYİN
BU SEÇENEK BANA ÇOK MANTIKSIZ GELİYOR AMA SEÇENEK SEÇENEKTİR. BELKİ BUNU TERCİH EDEN DE OLUR.

SADECE ANA HİKAYE / YAN GÖREVLER
7.55 - 9.00 Konsollar: [ 1 ] + [ 2 ] + [ 5 ]
5.05 - 6.72 - 7.02 Konsollar: [ 1 ] + [ 3 ] + [ 5 ]

ANA HİKAYE YANINDA ONLINE BÖLÜMLERİ DE OYNAYACAKLAR AŞAĞIDAKİ SIRLAMADA YÜKLEYİN
BU SEÇENEK BENCE DAHA MANTIKLI OLAN BİR SEÇENEKTİR AMA YİNE DE SİZ BİLİRSİNİZ

ANA HİKAYE / YAN GÖREVLER VE EK OLARAK ONLINE BÖLÜMLERİ DE OFFLINE OLARAK OYNAMA
5.05 - 6.72 - 7.02 - 7.55 - 9.00 Konsollar (Yani Tümü): [ 1 ] + [ 4 ] + [ 5 ] + [ 6 ]
40 DAN FAZLA OYNANABİLİR ONLINE İÇERİK OFFLINE OLARAK OYNANABİLİYOR

UMARIM BU KADAR DETAYLI AÇIKLAMA SONRASI SORU GELMEYECEKTİR. :)

*** OYUNDA TÜM BÖLÜMLERİN AÇILMASI İÇİN DLC DOSYALARINI YÜKLEMEYİ UNUTMAYIN YOKSA OYUN MENÜLERİ GELMEZ ***
DLC'LERİN HEPSİ YÜKLENİNCE MENÜYE ONLINE İÇERİKLERİN OYNANACAĞI ELUSIVE TARGETS MENÜSÜ EKLENMİŞ OLACAK
ELUSIVE TARGETS MENUSUNE GİRDİĞİNİZDE RESİMLER ADIM ADIM YAVAŞÇA YÜKLENECEKTİR
THE SARAJEVO SIX MENÜSÜNDEKİ YAN GÖREVLERDEN CAMPAIGN ESCALATIONS SORUNLU OLDUĞUNDAN ÇALIŞMAMAKTADIR
ONLINE BÖLÜMLERDE POP-UP UYARILARI GÖSTERMEZ. KONUYU ANLAMAK İÇİN BÖLÜME AİT VİDEOYU BÖLÜM GİRİŞİNDEN İZLEYİN
VE YİNE AYNI YERDE PLANNING İÇİNDEN KULLANMAK İSTEDİĞİNİZ SİLAH SEÇİMLERİNİZİ YAPIN. SAVE DOSYASINI YÜKLEYİNCE BU
KISIMDA BÜTÜN SİLAHLAR VE KIYAFETLER AÇILACAKTIR. SAVE DOSYASINI YÜKLEMEZSENİZ OYUNDA TEK SİLAHLA KALABİLİRSİNİZ.

:zippyshare: :1fichier:
ZIPPYSHARE LİNKLERİNİ JDOWNLOADER2 PROGRAMI İLE İNDİREBİLİRSİNİZ

CUSA18201 – USA
LİNKLERİ GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ SPOILER TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYIN
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

APOLLO KULLANIM REHBERİ: BAŞKASINA AİT (İNTERNETTEN BULUNAN) SAVE DOSYASINI KENDİ KONSOLUNUZDA KULLANMA
DEMEK İSTEDİĞİM BU GENEL BİR SAVE KULLANMA REHBERİDİR VE BENZERİ ŞEKİLDE BAŞKA OYUNLARDA DA UYGULANABİLİR

OFFLINE MOD YÜKLEYENLER İÇİN KONUDA VERİLEN SAVE DOSYASINI KENDİ PROFİLİNİZE UYGUN HALE GETİRME İŞLEMİ

NOT:
APOLLO SAVE TOOL KULLANIMI İÇİN GOLDHEN İLE HEN KIRMASI YAPMAK GEREKLİDİR. EĞER HALA GOLDHEN İLE KIRMA YAPMIYOR
VE ESKİ NESİL HENLER İLE KIRMA YAPIYORSANIZ PS4DEBUG PAYLOAD GÖNDERMENİZ GEREKİR. AMA TAVSİYEM GOLDHEN KULLANIN.

NOT: Bu save dosyasının alındığı tarihteki tüm silahlar dahildir fakat sonrası bugüne kadar çıkan yeni silahlar varsa onlar yoktur.

LÜTFEN TÜM ADIMLARI BİREBİR GERÇEKLEŞTİRİN. ZATEN ÇOK DETAYLI HAZIRLADIM BU REHBERİ VE ADIM ADIM YAPIN
1- Oyunu kurup çalıştırın ve ana menüye gelerek otomatik bir profil save data almasını sağlayın ve sonra oyunu başlatmadan çıkın.
2- Konsolunuza Apollo Save Tool kurun.
3- Exfat formatlı bir USB flash belleği PS4 konsolunuza bağlayın ve Apollo Save Tool programını açın.
4- HDD SAVES kısmında "Hitman 3 - Profile Data" yazan CUSA18201 kodlu oyununu bulup üzerine gelin ve ice_screenshot_20221011-233859.jpeg tuşuna basın.
5- Açılan menüde "Copy save game" üzerine gel ice_screenshot_20221011-233859.jpeg 'e bas ve yanına açılan yeni menüde "Copy Save to USB 0" üzerine gel ice_screenshot_20221011-233859.jpeg 'e bas
ve kumandanın ice_screenshot_20221011-235300.jpeg tuşuna basarak Ana Menüye dönün ve ice_screenshot_20221011-235442.jpeg tuşu ile Apollo Save Tool programını kapatın (Uygulamayı Kapat)
6- Kopyalama sonrası bu USB flash belleği konsoldan çıkartarak PC 'ye bağlayın ve \PS4\APOLLO\ klasörü içine girin.
7- xxxxxxxx_CUSA18201_LocalProfile klasörü içinde bulunan "data.save" ve "index.save" dosyalarını sizle paylaştığım ile değiştirin.
8- USB 'yi PC 'den güvenli bir şekilde söküp tekrar konsola bağlayın ve Apollo Save Tool programını konsolda tekrar başlatın.
9- Bu sefer, USB SAVES kısmında "Profile Data" yazan CUSA18201 kodlu oyunu bulup üzerine gelin ve ice_screenshot_20221011-233859.jpeg tuşuna basın.
10- Açılan menüde "Copy save game" üzerine gel ice_screenshot_20221011-233859.jpeg 'e bas ve yanına açılan yeni menüde "Copy Save to HDD" üzerine gel ice_screenshot_20221011-233859.jpeg 'e bas
ve kumandanın ice_screenshot_20221011-235300.jpeg tuşuna basarak Ana Menüye dönün ve ice_screenshot_20221011-235442.jpeg tuşu ile Apollo Save Tool programını kapatın (Uygulamayı Kapat)

Hepsi bu kadar artık oyuna girip oynayabilirsiniz.

NOT: YUKARIDAKİ REHBER ASLINDA BİR APOLLO SAVE TOOLS KULLANMA REHBERİ GİBİ DE OLDU. YANİ FARKLI OYUNLARIN İNTERNETTEN BULDUĞUNUZ BAŞKASINA AİT SAVE DOSYALARINI AYNEN BU REHBERDEKİ MANTIK İLE KENDİ KONSOL KULLANICINIZA AKTARABİLİRSİNİZ.

SİLAHLARI VE KIYAFETLERİ AÇAN PROFIL SAVE DOSYASI
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

APOLLO SAVE TOOL v1.2.0 - Bu programın çalışması için Goldhen kırması gerektirir
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

NOT: SİZLER İÇİN TÜM TESTLERİ ÖZELLİKLE 5.05 KONSOLUMDA YAPTIM VE SORUNSUZ OYUN ÇALIŞTI, ONLINE BÖLÜMLER AÇILDI VE TÜM SİLAH VE KIYAFETLER ONLINE (OFFLINE OYNANAN) BÖLÜME GELDİ ZATEN SAVE DOSYASINI KENDİM DE AKTARIP SİZE BU REHBERİ HAZIRLADIM VE BENİM 5.05 KONSOLDA ÇALIŞTIĞI İÇİN TÜM DİĞER ÜST SÜRÜMLERDE DE SORUNSUZ ÇALIŞMASI GEREKİR.

Son düzenleme:

Mirawil103

Kullanıcı
28 Nisan 2021
482
148
43
Eline sağlık. Vakit ayırıp rehber hazırladığın için saol başkan. Teşekkürler

PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD A9-9420
Ram: 8GB
HDD: 2 TB - HDD
Ekran Kartı: AMD Radeon (TM) R5 Graphics
İşletim Sistemi: Windows 10 -64 Bit

mrtfzl

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
1 Şubat 2021
633
384
63
tesekkurler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7016
Kapasite: 1tb+2tb
Versiyon: 9,00
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu: CFI11
Kapasite: 1TB + 2TB
Versiyon: SON
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4790K
Ram: 16
HDD: 2+2+2
Ekran Kartı: GTX 970
İşletim Sistemi: WİN 11

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,465
93
Paylaşım için teşekkürler. Üstat yine harika bir konu eşliğinde mükemmel ve eşsiz bir sunum. Ellerine, emeklerine sağlık!

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 28.06.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: Güncel
Alım Yılı: 22.03.2024

JokeR

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
347
2,117
93
Ellerine sağlık abi :)

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 SSD
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8250U
Ram: 8GB
HDD: 500SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce MX130
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
@baybarsturan abi emeklerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim büyük ihtimalle bu appollo programını paylaşım yaptığım steep oyununda da bir ara denedim hatta orada oyunu biri oynamış save yapmış belli bir yüzdelik bölümünü çıkartıp bulamadım bu appollo programını kurunca da bir kaç sefer cihaz kapandı sonra programı sildim konsoldan kapanma yaşamadım sebebini tam bilmiyorum büyük ihtimalle apollosuz olanı versiyonunu kurucam bu oyunun

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD

nucleusxx

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Ağustos 2020
473
762
93
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.0
Alım Yılı: 25.09.2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD FX-6300
Ram: 8 GB
HDD: 3 TB
Ekran Kartı: Sapphire R9 280 DUAL-X
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

il14ker

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
2 Ağustos 2020
244
110
43
teşekkürler

TILSIMTR

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Ekim 2020
417
472
63
Süpersin bukadar emeğe kuru teşekkür yetmez.
Ellerine sağlık

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 2 TB
Versiyon:
Alım Yılı: Mayıs 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5
Ram: 16
HDD: 1 tb
Ekran Kartı: 4 gb
İşletim Sistemi: Win 10

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
@baybarsturan abi emeklerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim büyük ihtimalle bu appollo programını paylaşım yaptığım steep oyununda da bir ara denedim hatta orada oyunu biri oynamış save yapmış belli bir yüzdelik bölümünü çıkartıp bulamadım bu appollo programını kurunca da bir kaç sefer cihaz kapandı sonra programı sildim konsoldan kapanma yaşamadım sebebini tam bilmiyorum büyük ihtimalle apollosuz olanı versiyonunu kurucam bu oyunun
Öncelikle Apollo Save Tool programı candır ve konsol için yapılmış en iyi homebrew programının başında gelir ve sistemi kesinlikle bozmaz
yada kapanmasına sebep olmaz ben ilk çıktığından beri sorunsuzca kullandım bu programı yani çok testler yaptım ve hepsi de çalıştı.
Tavsiyem Xplorer neyse yada HB Store neyse onlar gibi hatta daha iyisi olan seçkin bir uygulamadır Apolllo ama tabi kullanmasını bilmek gerek. :)

Steep oyununda o birinin paylaştığı save dosyasını alıp ben uyarlamıştım ve oyunu o save dosyası ile çalıştırabilmiştim ve ilgili konuda bu bilgiler hala vardır ama oyun save ile açılmış olsa da sadece boş boş haritadaki bölgelerde kayıyorsun yani gezmelik olmuş puan kazandırmıyordu.

Tavsiyem Apollo programın kur ve detaylı yazdığım Apollo rehberini birebir uygulayarak (çünkü çocuğun bile yapabileceği şekilde rehber yaptım hatta birebir ekranda ne çıkacaksa o şekilde tek tek yazdım :)) Online oynanabilir 40 'ın üzerindeki bölümü de oyna.
Ayrıca bu rehberle Apollo programını kullanmayı da öğrenerek internetten indirdiğin her save dosyasını kendi konsolunda kullanabilirsin.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Öncelikle Apollo Save Tool programı candır ve konsol için yapılmış en iyi homebrew programının başında gelir ve sistemi kesinlikle bozmaz
yada kapanmasına sebep olmaz ben ilk çıktığından beri sorunsuzca kullandım bu programı yani çok testler yaptım ve hepsi de çalıştı.
Tavsiyem Xplorer neyse yada HB Store neyse onlar gibi hatta daha iyisi olan seçkin bir uygulamadır Apolllo ama tabi kullanmasını bilmek gerek. :)

Steep oyununda o birinin paylaştığı save dosyasını alıp ben uyarlamıştım ve oyunu o save dosyası ile çalıştırabilmiştim ve ilgili konuda bu bilgiler hala vardır ama oyun save ile açılmış olsa da sadece boş boş haritadaki bölgelerde kayıyorsun yani gezmelik olmuş puan kazandırmıyordu.

Tavsiyem Apollo programın kur ve detaylı yazdığım Apollo rehberini birebir uygulayarak (çünkü çocuğun bile yapabileceği şekilde rehber yaptım hatta birebir ekranda ne çıkacaksa o şekilde tek tek yazdım :)) Online oynanabilir 40 'ın üzerindeki bölümü de oyna.
Ayrıca bu rehberle Apollo programını kullanmayı da öğrenerek internetten indirdiğin her save dosyasını kendi konsolunda kullanabilirsin.
Appollo programını deneyeceğim Hitman oyununda @baybarsturan abi :) bilgilendirme için teşekkür ederim 40 bölüm az değilmiş

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Eline sağlık abi son 1 gündür forumda pek aktif olamadım yeni paylaşılan pkg oyunlarını paylaşmanın zamanı geldi 🙃

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113

impala

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
378
70
28
teşekkürler

KINGSTONE JUTSU

Kullanıcı
16 Şubat 2021
13
0
1
Good job bro thanks you very much

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
IMG_20221023_155334.jpg

IMG_20221023_155215.jpg

@baybarsturan abi Hitman 3 online bölümleri offline modda oynamak için gereken sıralamayı yaptım fakat 6 ıncı olan save game dosyasını da kurun demişsin onu nasıl kuracağız konsola 1_4_5_6 sıralaması olarak kurmak istedim 6. kuramadım yukarıda fotosunu paylaştığım Appollo programı error verdi ilkinde hitman profil data ya geliyorum tıklayınca error çıkıyor karşıma bahsettiğin 5.inci şıkta copy save game çıkması için ne yapmam gerekir

Abi birde bunu UMARIM BU KADAR DETAYLI AÇIKLAMA SONRASI SORU GELMEYECEKTİR yazmışsın :) öncelikle kusura bakma soru geldiği için tamamen appollonun hezimetine uğradım olmazsa seni yormam offlin modda 1.13 update normalini oynarım sen yorulma yeterki :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
483
453
63
Firo abi sayende okumamız gelişiyor. Varol. Twitter da kısa kısa okumaktan beynimiz yoruluyor. Okumak candır... vesile olana teşekkürler...

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Ekli dosyayı görüntüle 8853

Ekli dosyayı görüntüle 8854

@baybarsturan abi Hitman 3 online bölümleri offline modda oynamak için gereken sıralamayı yaptım fakat 6 ıncı olan save game dosyasını da kurun demişsin onu nasıl kuracağız konsola 1_4_5_6 sıralaması olarak kurmak istedim 6. kuramadım yukarıda fotosunu paylaştığım Appollo programı error verdi ilkinde hitman profil data ya geliyorum tıklayınca error çıkıyor karşıma bahsettiğin 5.inci şıkta copy save game çıkması için ne yapmam gerekir

Abi birde bunu UMARIM BU KADAR DETAYLI AÇIKLAMA SONRASI SORU GELMEYECEKTİR yazmışsın :) öncelikle kusura bakma soru geldiği için tamamen appollonun hezimetine uğradım olmazsa seni yormam offlin modda 1.13 update normalini oynarım sen yorulma yeterki :)

Konsol ayarlar kısmından bu oyun için save dosyası oluşmuş mu bir kontrol et çünkü oyunu önce çalıştırıp save aldırmak gerekir. Save var ise;
- Konsolu tam kapat ve yeniden aç taze bir yeni Goldhen kırması yap.
- Sonra apollo save tool programını sil ve bu verdiğim en son sürümü tekrar kur konsola
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
ve bu yeni Apollo versiyonunu çalıştırarak tekrar dene.

Aklıma gelenler bunlar dene bakalım.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Konsol ayarlar kısmından bu oyun için save dosyası oluşmuş mu bir kontrol et çünkü oyunu önce çalıştırıp save aldırmak gerekir. Save var ise;
- Konsolu tam kapat ve yeniden aç taze bir yeni Goldhen kırması yap.
- Sonra apollo save tool programını sil ve bu verdiğim en son sürümü tekrar kur konsola
[Gizli içerik]
ve bu yeni Apollo versiyonunu çalıştırarak tekrar dene.

Aklıma gelenler bunlar dene bakalım.
Anladım abi Hitman de save oluşuyor 6.3 MB lık goldhen kırması deyince aklıma geldi şimdi büyük ihtimalle ben Gold hen yapmıyorum eski hen ile kırıyorum oda olmuyordur eve gidince deneyeceğim çok sağol cevap yazıp bilgilendirme yaptığın için verdiğin yeni appollo programınida denerim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Anladım abi Hitman de save oluşuyor 6.3 MB lık goldhen kırması deyince aklıma geldi şimdi büyük ihtimalle ben Gold hen yapmıyorum eski hen ile kırıyorum oda olmuyordur eve gidince deneyeceğim çok sağol cevap yazıp bilgilendirme yaptığın için verdiğin yeni appollo programınida denerim
Tabi ki Apollo Save Tool çalışması için Goldhen şart yada eski henler için PS4debug payloadı göndermek zorunlu zaten program yapımcısı bunu belirtmiş. Demek ondan olmuyormuş. :) Bu arada hala eski HEN ile ne işin var ki? Şu eskilerden vazgeçmediniz gitti. :)
Ben eski hen kullanan olacağını düşünmediğimden konuya not yazmamıştım ama görülen o ki eklememde fayda olacak. 😛

ice_screenshot_20221023-165856.jpeg

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
Tabi ki Apollo Save Tool çalışması için Goldhen şart yada eski henler için PS4debug payloadı göndermek zorunlu zaten program yapımcısı bunu belirtmiş. Demek ondan olmuyormuş. :) Bu arada hala eski HEN ile ne işin var ki? Şu eskilerden vazgeçmediniz gitti. :)
Ben eski hen kullanan olacağını düşünmediğimden konuya not yazmamıştım ama görülen o ki eklememde fayda olacak. 😛

Ekli dosyayı görüntüle 8855
Yaş itibariyle Yeniliklere Alışamadı gitti abi :) steep oyununda da eski hen ile kırdım oda ondan olmadı goldhen demesen aklıma bile gelmezdi abi birde bu 6. İnci olan dosyayı nasıl kuruyorum hani yazmışın 1_4_5_6 sadece 6 pkg dosyası değil Hitman save file 3.120.0 tıklayınca IO Interactiv ve retail sarı klasörleri çıkıyor takılı kaldığım da 6. Dosya acaba goldhen kırması yaptığımızda appollo çalışırsa onu USB bellek ten mi atıyoruz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Yaş itibariyle Yeniliklere Alışamadı gitti abi :) steep oyununda da eski hen ile kırdım oda ondan olmadı goldhen demesen aklıma bile gelmezdi abi birde bu 6. İnci olan dosyayı nasıl kuruyorum hani yazmışın 1_4_5_6 sadece 6 pkg dosyası değil Hitman save file 3.120.0 tıklayınca IO Interactiv ve retail sarı klasörleri çıkıyor takılı kaldığım da 6. Dosya acaba goldhen kırması yaptığımızda appollo çalışırsa onu USB bellek ten mi atıyoruz
6 nolu dosyayı indirip içinden çıkan 2 save dosyasını (bu save dosyaları silah ve kıyafet içeriyor) kendi konsolunda olan save ile değiştiriyorsun bunu da zaten Apollo rehberinde anlatıldığım gibi yaptığında olacak. Yani senin konsoldaki silahsız yeni sıfır save ile bu verdiğim silahlı save dosyasını Apollo programı ile değiştirmiş olacaksın. Aynı zamanda bu rehber ile artık başka oyunlarda da internetten bulduğunuz başkalarına ait %100 oyun bitirilmiş save dosyalarını kendi konsolunuza aynı mantık ile atabilirsiniz tabi değişecek dosya adları farklı olur o kadar. Yani aynı zamanda sizlere bir Apollo rehberi bu. :)

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
6 nolu dosyayı indirip içinden çıkan 2 save dosyasını (bu save dosyaları silah ve kıyafet içeriyor) kendi konsolunda olan save ile değiştiriyorsun bunu da zaten Apollo rehberinde anlatıldığım gibi yaptığında olacak. Yani senin konsoldaki silahsız yeni sıfır save ile bu verdiğim silahlı save dosyasını Apollo programı ile değiştirmiş olacaksın. Aynı zamanda bu rehber ile artık başka oyunlarda da internetten bulduğunuz başkalarına ait %100 oyun bitirilmiş save dosyalarını kendi konsolunuza aynı mantık ile atabilirsiniz tabi değişecek dosya adları farklı olur o kadar. Yani aynı zamanda sizlere bir Apollo rehberi bu. :)
Anlaşıldı abi teşekkür ederim sağol

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
974
1,091
93

Ekli dosyayı görüntüle 8855
kaç kere diyorum gecin artık şu 6,72 ye diye :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
974
1,091
93
@fıro abimin 5,05 e çıkmasını kutlayalım :)

o değilde @fıro abimde ps4 değil ps4,5 (4 buçuk) var bilginize :)

meto123

Kullanıcı
25 Aralık 2021
56
7
8
Teşekkürler

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,308
2,739
113
IMG_20221025_190602.jpgIMG_20221025_190627.jpg

@baybarsturan abi Appollo programını tarif ettiğin gibi sayende halletim teşekkür ederim bu steep oyunu vardı benim paylaştığım onuda aynı Hitman deki gibi mi yapıyoruz sen 10 şıklı Hitman oyunununda gösterdiğin o yoldan gitsem oda olur mu birde Hitman 3 oyununda gökdelenin demir kolonlarından değilde hotelin içinde merdivenlerin başından başlıyor oyun acaba cyb1k savesini buradan mi başlatı oflien mod da paraşüt ile gökdelenin kolonlarına iniyoruz oradan içeri sızıyoruz online bölümleri oflien mod da oynarken öyle değil sorularımi cevaplarsan memnun kalırım saygılar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Ekli dosyayı görüntüle 8899Ekli dosyayı görüntüle 8900

@baybarsturan abi Appollo programını tarif ettiğin gibi sayende halletim teşekkür ederim bu steep oyunu vardı benim paylaştığım onuda aynı Hitman deki gibi mi yapıyoruz sen 10 şıklı Hitman oyunununda gösterdiğin o yoldan gitsem oda olur mu birde Hitman 3 oyununda gökdelenin demir kolonlarından değilde hotelin içinde merdivenlerin başından başlıyor oyun acaba cyb1k savesini buradan mi başlatı oflien mod da paraşüt ile gökdelenin kolonlarına iniyoruz oradan içeri sızıyoruz online bölümleri oflien mod da oynarken öyle değil sorularımi cevaplarsan memnun kalırım saygılar
Oyunu ben hiç oynamadığım için oyun hakkında bir şey diyemem.
Apollo rehberi genel manada başkasının save dosyasını kullanmayı gösteriyor ama steep rehberinde yapılması gereken işler biraz daha farklıydı diye hatırlıyorum sanki ek olarak başka şeyler de yapılıyordu ama mantık aynıdır kendin çözmen gerekir. Bununla birlikte o konuda save dosyası uygulanıp gösteren videoda vardı ve bom boş haritada dağlarda herhangi bir görevi başlatamadan ve puan kazanmadan öylesine geziliyordu yani çok sıkıcı ve uğraşmaya değmez ama yine de sen bilirsin.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım