famousthirdson
Kullanıcı
- 5 Nisan 2024
- 14
- 0
- 1

Merhabalar, 128 GB USB bellek aldım, exFAT biçiminde, içine 22 gb'lık bir oyun atmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata aldım. Çözümünü bilen var mı?
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Hocam gördüğüm kadarıyla rufus ISO dosyaları için yardımcı oluyor, .pkg uzantısı almadı denediğimdeexfat olduğuna emin misiniz eminseniz bir de rufus uygulamasıyla deneyin
rufus usb bellekleri biçimlendirmek için de kullanılabiliyor bir deneyin belki çözüm olurHocam gördüğüm kadarıyla rufus ISO dosyaları için yardımcı oluyor, .pkg uzantısı almadı denediğimde
Biçimlendirme kısmında Large FAT32 - 32 kb olduğunu söylüyor hocam. Rufusta ne denememi öneriyorsunuz?rufus usb bellekleri biçimlendirmek için de kullanılabiliyor bir deneyin belki çözüm olur
exfat seçip biçimlendirin exfat yok mu ?Biçimlendirme kısmında Large FAT32 - 32 kb olduğunu söylüyor hocam. Rufusta ne denememi öneriyorsunuz?
exfat seçip biçimlendirin exfat yok mu ?
Normal yolla biçimlendirdiğimde exFAT olarak gözüküyor zatenexfat seçip biçimlendirin exfat yok mu ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK