makaveli
Kullanıcı
- 11 Aralık 2022
- 47
- 1
- 8

Merhaba benim oyun v1.00 gözüküyor bu ekranda da gtaVA100 olanı seciyorum fakat olmuyor neden acaba bilgisi olan var mı??
dediğim işlemleri yapıp oyuna girdiğinizde yükleme ekranında bir süre sonra menünün hangi tuşlarla açılacağı yazacaktırModu hangi tuşlarla aktif ediyoruz acaba ?
Mesajı görmemişim konudaki linkleri güncelleyince şimdi farkettim eğer hala denemek isterseniz bir de şu verdiğim adresten işlemleri yapmayı deneyin game mods kısmından 1.00 sürüm için bir mod menu seçip yüklemeyi deneyinHocam ellerine sağlık harika bir iş yapiyosun fakat ne yaptıysam mod kuramiyorum yardım nolur lütfen![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK