silvervotka
Kullanıcı
- 4 Kasım 2022
- 4
- 0
- 1

teşekkürler..
Büyük olasılıkla dosya hatalı inmiş ya da kopyalanmış. Dosya boyutuna vs. bakın. Müsait zamanda MD5 paylaşırım. Siz dosyaya MD5 hash check yapıp bekleyin. Tutmuyorsa yeniden indirmeniz gerek başka çareniz kalmaz.Oyunu torrentten indirdim ve ikinci olan düşük boyuttaki pkgyi kurarken bu hatayı veriyor çözümü nedir @Scofield
Sadece ikinci dosya hatalı olabilir mi ? İlki kuruldu ikincisi kurulmuyorBüyük olasılıkla dosya hatalı inmiş ya da kopyalanmış. Dosya boyutuna vs. bakın. Müsait zamanda MD5 paylaşırım. Siz dosyaya MD5 hash check yapıp bekleyin. Tutmuyorsa yeniden indirmeniz gerek başka çareniz kalmaz.
Windows için hashtab adlı programı yükleyip kolaylıkla MD5 hesaplayabilirsiniz. İşlem bilgisayarınızın hızına göre uzun sürebilir
Çok iyi olur hocam. Nasıl kullanacağız?evet trainer çıktı ama repaer multitrainer programı için çıktı henüz ps4 trainer da hile yok isterseniz nasıl kullanabileceğinizi anlatabilirim
2. Hatalıdır. 1 de sıkıntı yok.Sadece ikinci dosya hatalı olabilir mi ? İlki kuruldu ikincisi kurulmuyor
Çıktı bazı sitelerde gördüm. Bugün yarın ps4trainer sitesine de eklenir.
anlatmama gerek kalmadı bir üyemiz hilenin geldiğini söylemiş zaten PS4 PKG OYUN - God of War: Ragnarök PS4 Oyun Çıktı ! - CUSA34390 (EUR) / CUSA34388 (EUR) / CUSA34384 (USA) - TÜRKÇE + Backport 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00 bu programı konsola kurup Release GoldHEN Cheats Manager v0.7.0 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager update tuşuna basmanız yeterli sonra konsolda oyunu açıp share tuşuna bastığınızda hile menüsü gelirÇok iyi olur hocam. Nasıl kullanacağız?
Opera tarayıcısının vpn i var , bilgisayarda onu kullanıyorum.Hocam hangi vpn programını kullanıyorsun
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK