- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,412
- 113

CUSA31874
BU CUSA KODLU OYUN
ORİJİNAL TÜRKÇE ALTYAZILI 'DIR
+
WORLD CUP 2022 (Update v1.04 ile geldi)
+
WOMEN'S WORLD CUP 2023 (Update v1.20 ile geldi)
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
__________________________________________________________________________________
BİLGİLENDİRME !!!
Eğer World Cup 2022, ana menüde gözükmez ise; Personel Settings 1 save datasını silerek oyunu tekrar başlatınız.
Eğer yine olmaz ise son çare konsolda bu oyuna ait tüm save dosyalarını silerek oyunu sıfırdan başlatın.
__________________________________________________________________________________
NOT:
RESMİ UPDATELER SADECE OYUN HATALARINI GİDERİR YADA GELİŞTİRİR AMA GÜNCEL KADRO, SAHA VE TAKIMLARI GÜNCELLEMEZ.
NORMALDE KADRO GÜNCELLEMELERİ ORİJİNAL KONSOLLARDA OYUN İÇİNDEN İNTERNET BAĞLANTISI İLE SERVERDAN YÜKLENİYOR.
FAKAT KIRIK KONSOLLARDA SON SÜRÜM FIRMWARE YÜKLÜ OLMADAN SERVERA ULAŞILAMAYACAĞINDAN GÜNCELLEME YAPILAMIYOR.
BUNUN YERİNE AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR YOL İLE YAPABİLME ŞANSINIZ OLABİLİR. (BEN KENDİM DENEMEDİM)
TRANSFERLER
BİR ÜYEMİZ TARAFINDAN, BU OYUNDA GÜNCEL TRANSFERLER NASIL YAPILIR? BUNA AİT YABANCI BİR VİDEO KONUDAN EKLENMİŞ.
BEN DE SİZLERLE BU ÖRNEK VİDEOYU PAYLAŞIYORUM. KENDİM BUNUN UYGULAMASINI YAPMADIM. BANA SORU SORMAYINIZ.
- FIFA World Cup 2022 deneyimi oyuna eklendi.
FIFA 23 Güncellemesi 1.20 Yama Notları | 27 Haziran 2023
- FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023 deneyimi oyuna eklendi.
Oynanış
- Köşe vuruşlarında daha uzun oyuncuların hücum odaklı pozisyonlara yerleşme olasılığını artırmak için saldıran takımın köşe vuruşu konumlandırması düzeltildi.
- Hakemin, hücum yapan oyuncu saha alanının dışında olduğunda ofsayt için düdük çalmaya karar verirken daha iyi bir hakem mantığı geliştirildi.
- Top taşıyıcısının istenen bir pası gerçekleştirmemesi durumunda ortaya çıkan bir hata düzeltildi.
- Nadir durumlarda bazı müdahale animasyonları doğru şekilde oynatılmıyordu.
- Bazen, dış ayakla yapılan bir şut animasyonu doğru bir şekilde gerçekleşmiyordu.
Görsel
- Bazı forma takımlarını, rozetleri, oyuncu portrelerini ve tifoları güncellendi.
FIFA 23 Güncellemesi 1.21 Yama Notları | 19 Temmuz 2023
FIFA Kadınlar Dünya Kupası
- Bazı durumlarda, Çevrimdışı Turnuvalarda Eleme Aşaması UI yanlış sonucu gösterebiliyordu.
- Bazı durumlarda, Çevrimdışı Turnuvalarda haberler bölümü yanlış bilgiler gösterebiliyordu.
Kariyer Modu
- İlerleme kaydedilirken ortaya çıkabilen bazı kararlılık sorunları ele alındı.
Genel, Ses ve Görsel
- Ana Menüden FIFA Kadınlar Dünya Kupasına "Beni Oraya Götür" benzeri bir kısayol bağlantısı eklendi.
- Bazı yanlış metinler düzeltildi.
- Bazı yıldız oyuncu modelleri, seyirci saçları ve başlık giysileri güncellendi.
FIFA 23 Güncellemesi 1.24 Yama Notları | 14 Ağustos 2023
- Bazı iç süreçlerde iyileştirmeler içeriyor.
- Genel kararlılık düzeltmeleri eklendi.
- Oynanış performansı iyileştirmeleri eklendi.
- Diğer küçük ayarlamalar yapıldı.
Moderatör tarafında düzenlendi: