SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM eski sürüm oyunununu 9.00 da açabilir miyim ve nasıl?

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi ps4 9.00 kullanıyorum ama bi oyun indirdim sürümü galiba 7.50 olduğu için açamıyorum ne yapabilirim ? Şimdiden Teşekkürler.

serkanapaydin

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
122
82
28
Senin versiyonun şu anda kırılmış en yüksek versiyon. Düşük versiyon tüm oyunları çalıştırabiliyor olman gerekiyor. Eğer sürümün benim gibi, (5.05 kullanıyorum) düşük ise, yüksek versiyonda çalışan oyunları çalıştırman için fix dosyası kullanman gerekirdi.

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3
Senin versiyonun şu anda kırılmış en yüksek versiyon. Düşük versiyon tüm oyunları çalıştırabiliyor olman gerekiyor. Eğer sürümün benim gibi, (5.05 kullanıyorum) düşük ise, yüksek versiyonda çalışan oyunları çalıştırman için fix dosyası kullanman gerekirdi.
reis aslında şöyle oluyor kuruluyor ama ana ekrana oyun gelmiyor nasıl oluyor anlamadım bir kaç kere yaşadım bu durumu?

serkanapaydin

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
122
82
28

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3

serkanapaydin

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
122
82
28

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3

serkanapaydin

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
122
82
28

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
yok oyun kuruluyor bi hata vermiyor bildirimde yok ama ana menüye hiçbir şekilde gelmiyor oyun kütüphaneyi fln da kontrol ettim
Öncelikle Bildirimler kısmına bir bakın herhangi bir uyarı var mı? Varsa ne yazdığına bir bakınız. Yoksa bir de şunu kontrol edin eğer bu dediğim yerde tik varsa yani seçili ise konsolda yüklü olan sayılı uygulama sadece ana ekranda görünür ve siz de çok şey yüklü ise ondan göremiyor olabilirsiniz. Bu tiki kaldırırsanız tüm yüklü uygulamalar görünür. Yani aklıma bu geldi bir bakın derim.
Bu da değil ise bilemiyorum yani ancak eğer konsol hdd 'de yeterli boşluğunuz yok ise oyunlar yüklenirken yarım kalabilir.

(Ayarlar) > [Sistem] > [Giriş Ekranındaki İçerik Öğelerinin Sayısını Sınırla] seçeneğindeki onay işaretini kaldırın.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3
Öncelikle Bildirimler kısmına bir bakın herhangi bir uyarı var mı? Varsa ne yazdığına bir bakınız. Yoksa bir de şunu kontrol edin eğer bu dediğim yerde tik varsa yani seçili ise konsolda yüklü olan sayılı uygulama sadece ana ekranda görünür ve siz de çok şey yüklü ise ondan göremiyor olabilirsiniz. Bu tiki kaldırırsanız tüm yüklü uygulamalar görünür. Yani aklıma bu geldi bir bakın derim.
Bu da değil ise bilemiyorum yani ancak eğer konsol hdd 'de yeterli boşluğunuz yok ise oyunlar yüklenirken yarım kalabilir.

(Ayarlar) > [Sistem] > [Giriş Ekranındaki İçerik Öğelerinin Sayısını Sınırla] seçeneğindeki onay işaretini kaldırın.
yok reis yer var ve ondan sonra başka oyun kurdum oyun geliyor sıkıntı olmadan

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
yok reis yer var ve ondan sonra başka oyun kurdum oyun geliyor sıkıntı olmadan
O zaman tek aklıma gelen database bozulması başlamış olabilir konsolunuzda yani konsolu sıfırlamak gerekir ve içindeki her şey silinir tabi.
Bu yaşadığınız sorun artmaya başlar ise dediğim gibi oyunlarınızın yedeği var ise ve save dosyanızı da yedekledikten sonra konsolu ana menüden sıfırlayın. Sorun çözülecektir. En en son çare ise olduğunuz kırık sürümü yani firmware tekrar yüklemektir tabi bu seçenek sıfırlama da sorunu çözmez ise yapacağınız son şeydir ve yine her şey silinir tabi.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3
O zaman tek aklıma gelen database bozulması başlamış olabilir konsolunuzda yani konsolu sıfırlamak gerekir ve içindeki her şey silinir tabi.
Bu yaşadığınız sorun artmaya başlar ise dediğim gibi oyunlarınızın yedeği var ise ve save dosyanızı da yedekledikten sonra konsolu ana menüden sıfırlayın. Sorun çözülecektir. En en son çare ise olduğunuz kırık sürümü yani firmware tekrar yüklemektir tabi bu seçenek sıfırlama da sorunu çözmez ise yapacağınız son şeydir ve yine her şey silinir tabi.
sıfırlamayı düşünüyorum ama sürümü yükselceği için yapmıyorum ama en güncel sürüm için jailbreak gelince yapacağım iyi günler

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
sıfırlamayı düşünüyorum ama sürümü yükselceği için yapmıyorum ama en güncel sürüm için jailbreak gelince yapacağım iyi günler
Konsol ayarlardan sistemi sıfırlayabilirsiniz versiyon falan yükselmez yani şu an hangi versiyonda iseniz yine aynı versiyonda açılır. Sadece konsol içindeki her şey silinir o kadar. Bir kaç dakikalık işlemdir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Mirzafly

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
13
1
3

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,957
113
tamam ozaman ben elimdeki oyunları bitirip sıfırlıyacağım iyi günler
Aslında save dosyalarının yedeğini alıp hemen sıfırlayabilirsiniz ama yine bazı işlemler yapmak gerekir o yüzden siz bildiğiniz gibi yapın.

Tek söyleyebileceğim sıfırlamadan önce internet kablosunu konsoldan çıkartın. Sonra sıfırlama sonrası tekrar bazı korunma ayarları yapmanız gerekiyor bunu da aşağıdaki @baybarsturan hocamızın videolu rehberindekileri yapmanız gerekir. Videodaki DNS ayarlarını yapmadan önce tekrar konsola internet kablosunu bağlayabilirsiniz. Yada kablosuz internet kullanıyorsanız DNS ayarı yapmadan önce ayarlarsınız.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım