SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM [COZULDU] PS4 9.00 Jailbreak .pkg uzantılı oyun nasıl kurulur ?

keremavi

Kullanıcı
23 Ocak 2022
24
9
3
Merhaba arkadaşlar .pkg uzantılı The last of us part II'yi bu site aracılığı ile harddiskime indirdim. Ardından GoldHen kullandığım playstation'uma hard diski takıp Package Installer'a girdim ancak "no package founds" hatası ile karşılaştım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim, internette araştırmamı yaptım ve remote package installer kurmam söylendi. Ancak ben o modülü bulmak için debug settingslere girdiğimde yine aynı " no packages found " hatası ile karşılaştım.

ÇOZULDU :

Hard diskimde dosyalar bir klasor icinde oldugu icin playstation .pkg dosyalarını gormemis, sorunu boylece cozdum

Son düzenleme:

kpln04

Kullanıcı
13 Aralık 2020
48
9
8
Merhaba arkadaşlar .pkg uzantılı The last of us part II'yi bu site aracılığı ile harddiskime indirdim. Ardından GoldHen kullandığım playstation'uma hard diski takıp Package Installer'a girdim ancak "no package founds" hatası ile karşılaştım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim, internette araştırmamı yaptım ve remote package installer kurmam söylendi. Ancak ben o modülü bulmak için debug settingslere girdiğimde yine aynı " no packages found " hatası ile karşılaştım.

ÇOZULDU :

Hard diskimde dosyalar bir klasor icinde oldugu icin playstation .pkg dosyalarını gormemis, sorunu boylece cozdum
başka usbye tak hddyi
ve hddnin exfat formalı olduğundan emin ol hocam

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2022
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: Lite
Kapasite: 128 GB
Versiyon: 16.0.0
CFW: Atmosphere
Alım Yılı: 2021

OnuR37

Kullanıcı
1 Şubat 2022
26
6
3

ÇOZULDU :

Hocam dosyalar tek klasörde olmadan direk ana dizinde ayrı klasör halindemi olacak ?
Örneğin; E:Seagate Expansion Drive/Fifa 2022 şeklindemi ?

keremavi

Kullanıcı
23 Ocak 2022
24
9
3

OnuR37

Kullanıcı
1 Şubat 2022
26
6
3

kratos24638

Kullanıcı
31 Ekim 2022
5
0
1
Hocam direkt .pkg uzantsısını "E:Seagate Expansion Drive/ "' a atın. PlayStation hrehangi bir alt klasörü okumuyor
Bende klasör içine atıp denedim oyunları okumadı aynı senin gibi hata aldım. Sonra oyunları klasörden çıkarıp. Direk hdd nin ana dizinine attım ama yinede no packges found hatası almaya devam ediyor neden acaba. Hdd exfat formatında olduğu halde

joneboye6

Kullanıcı
5 Kasım 2022
31
0
6
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım