SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Cannot Found 404

HobboX

Kullanıcı
15 Kasım 2022
12
0
1
Merhabalar, 9.00 sürümünde GOW Ragnarök CUSA34388 indirdim. Fakat Homebrew Store'da downloada basınca cannot found the pkg 404 hatası veriyor. Fakat server paketi buldu ve storeda da gözüküyor. Ve oyunu indiremiyorum.

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Homebrew store ile GOW alakasını çözemedim. Lütfen sorununuzu açık bir biçimde yazınız.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

HobboX

Kullanıcı
15 Kasım 2022
12
0
1
Homebrew store ile GOW alakasını çözemedim. Lütfen sorununuzu açık bir biçimde yazınız.
Oyunumu cdn server kurarak PS4 üstünde Homebrew storedan indirmeye çalıştım. Fakat bilgisayarımda cdn server pkgleri bulmasına rağmen, aynı şekilde homebrew store da oyunun pkglerini görüyor.
İndirmeye çalıştığımda cannot found 404 hatası veriyor Homebrew Store üzerinde.

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Oyunumu cdn server kurarak PS4 üstünde Homebrew storedan indirmeye çalıştım. Fakat bilgisayarımda cdn server pkgleri bulmasına rağmen, aynı şekilde homebrew store da oyunun pkglerini görüyor.
İndirmeye çalıştığımda cannot found 404 hatası veriyor Homebrew Store üzerinde.
Pkg dosyasının bulunduğu klasör isminde Türkçe karakter vs. varsa bir kontrol edin. Antivirüs programınız varsa engelliyor olabilir. Dosya boyutu büyük olduğu için sıkıntılar yaşanabilir. Kablosuz bağlanıyor iseniz sıkıntıların artması muhtemel. Alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım